- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
törölt tag
És el is fogom még ma vagy holnap, ez olyannyira ütős lett!
Kedves barátom, a tudományban nem kell hinni, az igaz, ha megfeszülsz is. Ugyanúgy igaz maradna, ha milliók nem hinnének benne. Hmm, a feltételes módban hirtelen elbizonytalanodtam...Szerk.:
Ja és: hisz - higgyen
Furcsa állatfaj, de tényleg így kell írni! -
törölt tag
Nem tudod elképzelni, hogy milyen idegesítő, ha valaki azt meri leírni, hogy "a tudomány fiktív". Nem ragadtam ki semmit, bármit írsz ezután, ez soha nem lesz igaz. Mert az eddigi kijelentéseiden tényleg jót lehetett mulatni, de ez már nem vicces.
*ismételt kérdések
Illetve azt próbáltad többször is megfogalmazni, hogy mindaz, amit írunk, arról árulkodik, hogy kik vagyunk. Szerintem a szó, amit kerestél a "minősít". De óvatosan ezzel is! Lehetőleg úgy használd, hogy ne minősítsen.
-
törölt tag
A Mindmeghalunkot szoktam olvasni, ha hasonló "érveken" szeretnék jót mulatni, tök jó, hogy mostmár itt is lehet látni hasonlót!
Hogy valami on is legyen:
Gratulálok a hosszú üzemidőhöz, jó látni, hogy valaki ilyen sokáig megtart és használ egy telefont! -
törölt tag
Annyi az egész, hogy a workstation alaplapok jobban fel vannak készítve (strapabíróbb kondik, pl.) a 24/7 működésre, de ettől függetlenül kisebb szerencsével egy alsókategóriás deszkával is el lehet érni nagy üzemidőt.
A számítástechnikai eszközöknek nincs lelkük! Esetleg konkrétumokról lehet beszélgetni, hogy egy eszköz miért száll el folyamatos üzem mellett.Azt már csak zárójelben, hogy a szakértő nem attól lesz szakértő, hogy azt önkényesen kijelenti magáról.
Szerk.:
#33:
Igen, legfőképpen a hő viseli meg a komponenseket, szóval ha nem hajtod ki a "lelkét" minden percben, akkor nincs mitől félni.
Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest