- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Engem most már az is baromira érdekel, ami a Cubot tabletes cikkben le lett írva.
Az első hónapok után megtipláztam a RAM-ját, így egészen élvezhető vele az élet (a RAM növelés más téma, nem fogom ide leírni. Egy járatos android programozónak ez nem kihívás, hardveres módosítások nélkül).
Hogy lehet megtriplázni a RAM-ot, amikor fizikailag nincs benne több, mint az 1 giga?
-
Csapoati
nagyúr
Ezt a szakdolgozatnál is így csináltad? Leírtál dolgokat, aztán a vizsgabizottság meg nézzen utána, ha nem érti, hogy honnan jöttek? A tudomány nem fiktív, hanem pontosan egy egzakt dolog, ahol igazolni kell azt, ami eltér az addig tudottaktól. Lehet igazad, de azt alá is kell támasztani, ami eddig nem történt meg. Ilyen elszálló wifiről (a huzamosabb ideig történt működés után) meg még soha senkitől nem hallottam. Mondjuk olyat sem, hogy valami tönkrement volna 4-5 évi folyamatos működés után, pedig utóbbira láttam példát, nem is egyszer. Mégsem gyengültek el a magok, meg romlott volna a kommunikáció a magok között (wtf).
-
Csapoati
nagyúr
Nem semmi műsor van itt!
Nekem a rekord 3100 körüli óra volt Moto G 1st gennel, de akkor is csak azért indítottam újra, mert szakadozott a hálózat. Újraindítás után is egy darabig, úgyhogy nem is a telefon hibája volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest