- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
money18
újonc
sziasztok. nemrégiben bukkantam rá az állítólag Einstein által kitalált feladványra.
nekem kissé hosszú időbe telt mire a megfejtésre rájöttem, de második próbálkozásomnál 5 perc alatt a végére értem
az első próbánál már álmos is voltam, és már félig csukott szemekkel olvastam a pontba szedett állításokat
hát, ha Einstein írta, hanem nekem nagyon tetszett ez a kis logikaiképességet növelő játék
már több hozzászólásnál is láttam, hogy többen kételkednek a feladvány kiötlőének valódiságában
az egyik írásnál láttam hogy valaki úgy vélekedik hogy Einstein ezt már csak azért sem találhatta ki, mert nem ezzel foglalkozott
hát... attól mert Én szeretek írni, még elmehetek Wc-papírt venni,nem?????
namindegy
Einstein kétségkívűl eszes ember volt, a feladvány meg a nagy feltalálótól függetlenül is tök JÓ
csak ennyit akartam
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest