- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
őstag
Azt el is felejtettem. Nem gondolom, hogy ilyen szinten indultak volna az általam felsorolt vállalatok a régmúltban. Ha pl a xiaomi a legnagyobbak köze szeretne tartozni es nem csak Kínában rostokolni, akkor nekik is el kellene kezdeni milliókat borítani egy saját kezelofeluletbe, egy saját stílusba , saját megoldásokba , ami az ár rovására menne, de nem lennének Kínán kívül beperelve (jogosan) es nem csak a fórumozók között lenne ismert.
-
alkatraz3000
őstag
Van mögöttük tartalom, es egyediseg. Itt most ne a Samsung telefon dizajnjara gondolj, hanem amit ők találtak ki. Vagy az Apple által bevezetett dolgok, különlegességek, pl touchID. A hivatalos support, amire lehet számítani, es itt most nem az androidon elérhető millió customROM-ra gondolok. A rendes szerviz háttér. Kínai telefonok eseteben azt látom, hogy valamiből osszelegoznak egy tucat telefont, aztán kihányják magukból. Támogatás jóformán meghal azonnal, mögöttes tartalom semmi, es a szerviz kétséges.
Említettem az adidas cipőt. Tisztában vagyok vele, hogy Kínában a lancast melletti szalagon készül, de az én lábamon egy deichmannban vásárolt noname cipő 2 hét Hordas után mar vedlik, es enged el a ragasztás . Az adidas/Nike cipomnel 2 év masszív használat után mondtam én, hogy ideje cserélni, mert a bele kikopott. Kívülről szinte hibátlan, sehol nem engedett el semmi es egy tisztítás után mar tuti lenne, csak hordani nem kényelmes mar.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- PNY Quadro P600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest