Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alkatraz3000

őstag

válasz Lirion #99 üzenetére

Azt el is felejtettem. Nem gondolom, hogy ilyen szinten indultak volna az általam felsorolt vállalatok a régmúltban. Ha pl a xiaomi a legnagyobbak köze szeretne tartozni es nem csak Kínában rostokolni, akkor nekik is el kellene kezdeni milliókat borítani egy saját kezelofeluletbe, egy saját stílusba , saját megoldásokba , ami az ár rovására menne, de nem lennének Kínán kívül beperelve (jogosan) es nem csak a fórumozók között lenne ismert.

• alkatraz3000

őstag

válasz Lirion #99 üzenetére

Van mögöttük tartalom, es egyediseg. Itt most ne a Samsung telefon dizajnjara gondolj, hanem amit ők találtak ki. Vagy az Apple által bevezetett dolgok, különlegességek, pl touchID. A hivatalos support, amire lehet számítani, es itt most nem az androidon elérhető millió customROM-ra gondolok. A rendes szerviz háttér. Kínai telefonok eseteben azt látom, hogy valamiből osszelegoznak egy tucat telefont, aztán kihányják magukból. Támogatás jóformán meghal azonnal, mögöttes tartalom semmi, es a szerviz kétséges.
    Említettem az adidas cipőt. Tisztában vagyok vele, hogy Kínában a lancast melletti szalagon készül, de az én lábamon egy deichmannban vásárolt noname cipő 2 hét Hordas után mar vedlik, es enged el a ragasztás . Az adidas/Nike cipomnel 2 év masszív használat után mondtam én, hogy ideje cserélni, mert a bele kikopott. Kívülről szinte hibátlan, sehol nem engedett el semmi es egy tisztítás után mar tuti lenne, csak hordani nem kényelmes mar.

Új hozzászólás Aktív témák