Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Ádám:.
tag
Lehetséges, hogy az ARM helyett a RISC-V lesz a jövő?
Csak gyártósor kell hozzá és ha kell gyártjuk 90nm-en
Jelen pillanatban M1 Air amit vennék Apple-ből annak ellenére, hogy ecoszisztéma zárást kapok mellé.Arra várok, hogy Lenovonál észbekapnak és elkezdjék gyártani a T25 Anniversary bellenyűzettel az összes laptopjaikat.
-
azbest
félisten
ejj ha jól látom a quacomm proci megint gyengébb lesz, mint az apple soc. Kisebb cache, mint m1-ben. Biztos megint nem mertek külön változatot csinálni, nagyobb cache méretekkel és magasabb fogyasztási keretekkel. Hanem gondolom most is csak átnevezték valamelyik mobil telefonba szánt proci sorozatot és kiválogatják a kicsit magasabb órajelet bíró példányokat, mint korábban is... nem csoda, hogy nincs erős arm pécé, mert egyik tróger cég sem mer pénzt fektetni újdonságba. Akármilyen genyó az apple, de legalább költ fejlesztésre.
A wiki szerinti cache méretet összeadva ha minden igaz az m1 8magosban 2MB L1 és 16MB L2 cache van. A 8cx meg 768kB és 6M, L3 meg 8MB.
-
fatpingvin
addikt
bennem az fogalmazódott meg, nyilván ez csak az én lázálmom, hogy a régi név továbbvitelével sajnálom hogy oda jutottunk hogy már csak x86 és x86 közül lehet választani. tudom hogy már nem IBM, de a thinkpad nekem fejben IBM maradt és az IBM név erősen egybecseng a nagy teljesítményű POWER processzorokkal. tudom hogy ilyesminek semmi realitása nincs de nekem ez jutott először eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest