- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Szerintem pedig ez annak a jele, hogy a fejlesztők szemét munkát adtak ki a kezükből, 2008-ban nehogy már elfogadható legyen, hogy arra kelljen figyelni, azt kelljen megtanulni, hogy az a faág tényleg ottvan, avgy sem... Ez botrány 94-ben azt mondom ok, de annka már 14 éve...
Az pedig, hogy egy mmorpg questchain-jének jobb a sztorija mindent elmond a játékról, mert ott a quest csak egy a millió sok dolog közül, itt pedig más nincs is.
Engem 2 év WoW után 4x1,5 óráig kötött le (csak azért folytattam, mert olvastam a sok + review-et), egyszerű, bugyuta combat, botrányos irányítás (ezt sem egy mmo, sem egy fps meg sem engedheti magának, egy offline rpg-nek pedig nagyon nem kéne), unalmas, előre látható sztori, nevetségesen kidolgozatlan inventory, stb. Ez mind azt igazolja, hogy egy tákolmányt adtak ki kész játékként. Ami pedig az én szememben elfogadhatatlan, mert félig megsütött kenyeret sem szokás a pékségekben forgalmazni. (Bár az idő előtt a közértekbe kerülő, nem teljesen végigérlelt sajtok, és szalámik sajnos már megjelentek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest