- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Pocket PC-re elég sok freeware cucc van, Smartphone-ra viszont nem ismerek annyit, ami persze abból is adódhat, hogy sokkal kevesebbet használtam SP-t, mint a PPC-t.
Már készül az első PPC-s szoftveres összefoglaló teszt - igaz, hogy nem az az elsődleges szempont, hogy freeware legyen egy-egy progi, de ettől függetlenül akad köztük olyan is. Majd igyekszem SP-re is írni ilyesmit. -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Köszi szépen.
Lesznek még ehhez hasonló ''alapozó cikkek'', a következő holnapután. Szoftvertesztek szintén, úgyhogy elképzelhető, hogy a OneNote-ról is fogsz olvasni.
Nem vagyok, de voltam kb. egy évig. Ott Bodnár Csaba néven írtam a cikkeket, a fórumban pedig CovBoy voltam, de itt az 576KByte/Commodore Világ rajongóinak lelki épsége miatt nevet váltottam.Meg mert a főnök is így akarta.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Túl hosszú lett volna.
Én sem használom már a PocketMusic-ot, mivel már jóideje nem hallgatok zenét PDA-n, csak fent maradt. Egyébként hamarosan (még ebben a hónapban) jön majd egy cikk a multimédiás lehetőségekről WM alatt, abban majd kitérek az MP3 lejátszókra is, elég nagy a választék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest