- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
IppY
tag
Nemtom ki olvassa
, de talán itt a leglogikusabb megkérdezni: a contact-oknál megdható egy személy gps koordinátája is. esetleg több is (otthon, munkahely, nyaraló, ...)
iGo kezeli ezt valahogy?
Válaszóljatok!!!
-
róland
veterán
Valami adatbázis kezelő van PPC-re?
-
sztikac
őstag
PPC-s szoftverek összefoglalása mikor jön
Az se gond ha nem csak free progikról szól az összefoglaló (van köztül néhány amiért simán hajlandó vagyok fizetni, még akkor is ha megszerezhető ''más módon is''
). Amúgy meg van egy olyan érzésem hogy hamarosan PPC tulaj (is) leszek...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Pocket PC-re elég sok freeware cucc van, Smartphone-ra viszont nem ismerek annyit, ami persze abból is adódhat, hogy sokkal kevesebbet használtam SP-t, mint a PPC-t.
Már készül az első PPC-s szoftveres összefoglaló teszt - igaz, hogy nem az az elsődleges szempont, hogy freeware legyen egy-egy progi, de ettől függetlenül akad köztük olyan is. Majd igyekszem SP-re is írni ilyesmit. -
sztikac
őstag
Korrekt kis összefoglaló
Pár napja vagyok egy HTC SPV C100 tulajdonosa (WM5 for Smartphone) és pont ilyesmit kerestem ahol leírják a különböző mobil winek közti különbségeket... Még egy olyan cikk lenne jó ahol a különböző freeware progik vannak kitárgyalva (pc-re szinte minden megoldható free progikkal, nem tudom smartphonekon is így van-e
).
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Köszi szépen.
Lesznek még ehhez hasonló ''alapozó cikkek'', a következő holnapután. Szoftvertesztek szintén, úgyhogy elképzelhető, hogy a OneNote-ról is fogsz olvasni.
Nem vagyok, de voltam kb. egy évig. Ott Bodnár Csaba néven írtam a cikkeket, a fórumban pedig CovBoy voltam, de itt az 576KByte/Commodore Világ rajongóinak lelki épsége miatt nevet váltottam.Meg mert a főnök is így akarta.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jó kis cikk lett, esetleg érdemes lehetett volna még írni a OneNote-ról ill. a OneNote Mobile-ról, mivel ezek nagyon szépen dolgoznak együtt, és szerintem jegyzetelgetésre ill. hasonlókra sokkal jobb, mint a Word Mobile, utóbbit én pl. egyáltalán nem használom.
Persze ez sem tökéletes, a formázási lehetőségek itt is korlátozottak, de lehet hangjegyzetet vagy kamerás PDA esetén fényképet is csatolni a note-hoz, amit az ActiveSync szépen belerak az asztali OneNote-ba.
Ps. Te nem vagy/voltál PDAMániás? -
Bocha
HÁZIGAZDA
Túl hosszú lett volna.
Én sem használom már a PocketMusic-ot, mivel már jóideje nem hallgatok zenét PDA-n, csak fent maradt. Egyébként hamarosan (még ebben a hónapban) jön majd egy cikk a multimédiás lehetőségekről WM alatt, abban majd kitérek az MP3 lejátszókra is, elég nagy a választék. -
rumos14
nagyúr
ott valami egyéni gond lehet mert az én régi de hűséges Qtek S110-emmel nincs ilyen probléma.
a cikkhez csak annyit, hogy esetleg leírhattad volna, hogy a pocketplus, pocketmusic nem része az oprendszernek
szerk: a PocketMusic-ot én is sokáig használtam, de aztán áttértem a MortPlayer-re, ami egy normális skinnel nagyon kezes.
[Szerkesztve] -
k.t.a.
senior tag
Nem rossz cikk. Halkan jegyezném meg, hogy pl az én samsung i750 WinMobile2003-as telómon a naptár rész valami miatt nem müxik rendesen. Egy bejegyzést bevesz, de többet nem. Ha többet írok be, akkor kitörlődik mindegyik, vagy csak egyszerűen nem veszi be az utolsót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Opel topik
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest