- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
IppY
tag
Nemtom ki olvassa
, de talán itt a leglogikusabb megkérdezni: a contact-oknál megdható egy személy gps koordinátája is. esetleg több is (otthon, munkahely, nyaraló, ...)
iGo kezeli ezt valahogy?
Válaszóljatok!!!
-
róland
veterán
Valami adatbázis kezelő van PPC-re?
-
sztikac
őstag
PPC-s szoftverek összefoglalása mikor jön
Az se gond ha nem csak free progikról szól az összefoglaló (van köztül néhány amiért simán hajlandó vagyok fizetni, még akkor is ha megszerezhető ''más módon is''
). Amúgy meg van egy olyan érzésem hogy hamarosan PPC tulaj (is) leszek...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Pocket PC-re elég sok freeware cucc van, Smartphone-ra viszont nem ismerek annyit, ami persze abból is adódhat, hogy sokkal kevesebbet használtam SP-t, mint a PPC-t.
Már készül az első PPC-s szoftveres összefoglaló teszt - igaz, hogy nem az az elsődleges szempont, hogy freeware legyen egy-egy progi, de ettől függetlenül akad köztük olyan is. Majd igyekszem SP-re is írni ilyesmit. -
sztikac
őstag
Korrekt kis összefoglaló
Pár napja vagyok egy HTC SPV C100 tulajdonosa (WM5 for Smartphone) és pont ilyesmit kerestem ahol leírják a különböző mobil winek közti különbségeket... Még egy olyan cikk lenne jó ahol a különböző freeware progik vannak kitárgyalva (pc-re szinte minden megoldható free progikkal, nem tudom smartphonekon is így van-e
).
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Köszi szépen.
Lesznek még ehhez hasonló ''alapozó cikkek'', a következő holnapután. Szoftvertesztek szintén, úgyhogy elképzelhető, hogy a OneNote-ról is fogsz olvasni.
Nem vagyok, de voltam kb. egy évig. Ott Bodnár Csaba néven írtam a cikkeket, a fórumban pedig CovBoy voltam, de itt az 576KByte/Commodore Világ rajongóinak lelki épsége miatt nevet váltottam.Meg mert a főnök is így akarta.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jó kis cikk lett, esetleg érdemes lehetett volna még írni a OneNote-ról ill. a OneNote Mobile-ról, mivel ezek nagyon szépen dolgoznak együtt, és szerintem jegyzetelgetésre ill. hasonlókra sokkal jobb, mint a Word Mobile, utóbbit én pl. egyáltalán nem használom.
Persze ez sem tökéletes, a formázási lehetőségek itt is korlátozottak, de lehet hangjegyzetet vagy kamerás PDA esetén fényképet is csatolni a note-hoz, amit az ActiveSync szépen belerak az asztali OneNote-ba.
Ps. Te nem vagy/voltál PDAMániás? -
Bocha
HÁZIGAZDA
Túl hosszú lett volna.
Én sem használom már a PocketMusic-ot, mivel már jóideje nem hallgatok zenét PDA-n, csak fent maradt. Egyébként hamarosan (még ebben a hónapban) jön majd egy cikk a multimédiás lehetőségekről WM alatt, abban majd kitérek az MP3 lejátszókra is, elég nagy a választék. -
rumos14
nagyúr
ott valami egyéni gond lehet mert az én régi de hűséges Qtek S110-emmel nincs ilyen probléma.
a cikkhez csak annyit, hogy esetleg leírhattad volna, hogy a pocketplus, pocketmusic nem része az oprendszernek
szerk: a PocketMusic-ot én is sokáig használtam, de aztán áttértem a MortPlayer-re, ami egy normális skinnel nagyon kezes.
[Szerkesztve] -
k.t.a.
senior tag
Nem rossz cikk. Halkan jegyezném meg, hogy pl az én samsung i750 WinMobile2003-as telómon a naptár rész valami miatt nem müxik rendesen. Egy bejegyzést bevesz, de többet nem. Ha többet írok be, akkor kitörlődik mindegyik, vagy csak egyszerűen nem veszi be az utolsót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest