Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Dr. Romano #14 üzenetére
Azért vannak szép 3D-s játékok, de ott nem ennyire tiszta és kontúros a grafika
-
szimplabek
csendes tag
válasz
Dr. Romano #14 üzenetére
helyes
-
Dr. Romano
veterán
válasz
szimplabek #13 üzenetére
OKé!
Picit morci voltam, amikor azt a hsz-t írtam (meg akkor még nem próbáltam ki őket, persze nem ezért voltam morcos)
Teljesen igazad volt! Javás játékokhoz képes tényleg szép grafika mindkettőnél. -
szimplabek
csendes tag
válasz
Dr. Romano #12 üzenetére
''(tudom hogy ezek java gamek, de akkor is...)''
Igen, a javás játékokra értettemszóval nem tudom, miről beszélünk- nem egy kategória. Ennyi erővel én is kötözködök magammal: sokkal szebb játék a Shrek The Third-nél az iszapbirkózás
-
Dr. Romano
veterán
Az ''így kéne egy játéknak kinéznie 2007-ben'' szöveghez csak annyit, hogy az ősöreg Ngage-n már futkorászott valami PSX-es Tomb Raider, hogy a többiről meg ne is beszéljek
(tudom hogy ezek java gamek, de akkor is...)
[Szerkesztve] -
szimplabek
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #10 üzenetére
A Driver 4-hez még nem volt szerencsém
de mindjárt rákeresek
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
szimplabek #9 üzenetére
Motorola készülékek firmware hackelésével megoldható.
Csak sajnos a Motorola készülékek valahogy képesek normális sebességgel futtatni a Java programokat, így bár képeket lopkodhatnátok, azonban játszani nem igazán tudnátok.
Kinéztem a driver 4-et mobilra, egész igéretesnek tűnik. -
szimplabek
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #8 üzenetére
Még egyenlőre nem találtuk ki, hogyan lehetne screenshotokat lopkodni javás játékokból úgyhogy ezek is a fejlesztő oldaláról származnak
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
szimplabek #7 üzenetére
Ok, csak a beszúrt képek 176*220-asok, azért gondoltam, hogy nem ezzel csináltad.
Én is láttam, tetszik a Gameloftnak a rendszere, mert az N80-ra is lehet venni náluk játékot, pedig annak a felbontása tényleg elterjedt és megy közvetlen terheléssel, meg paypallal is a dolog.
Nézek is valami jó kis 3D-s játékot Symbianra náluk. A TRL nagyon durva, Bocha kollégával egyetértünk ebben.
[Szerkesztve] -
szimplabek
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
w850i-n tesztelek igen
A Gameloft egyik jó tulajdonsága, hogy játékait több kijelzőméretre is megjelenteti, így ennek a két terméknek is van 320*240-re optimalizált verziója.
-
eddie17
addikt
válasz
szimplabek #4 üzenetére
Piros bóhocos étterembe töltheted le, ha jól emlékszem.
Amugy grat a cikkhez, jó lett.
Ezeket W850-en teszteled? -
szimplabek
csendes tag
Kösz
A Shrekre külföldi oldalak azt írják, hogy nagyon rövid (szerintem sem hosszú, de belefér) A Surfs Up már hosszabb játékidőt kínál (a bónuszpályák elérése nem mindig a legegyszerűbb)
Előbbit egyébként ingyen le lehet tölteni valami B Kinges akcióban. Nem vagyok nagy gyorséttermi arc, de mintha rémlene egy olyan, hogy veszel valami menüt, kapsz hozzá egy kódot amit beküldesz smsben és utána letöltheted a játékot. -
balintka
addikt
Nagyon alapos cikkek, gratula!
Még annyit javasolnék, hogy írjátok bele, mennyi a szavatosság, mennyi ideig tart végigvinni, nekem ez sokat számít vásárlás előtt. -
Neck
veterán
Bejönnek. A Pókemberestől mindenesetre sokkal jobban tetszenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- iGO Primo
- Suzuki topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest