- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mohikan
csendes tag
Hello.
Én azt nem értem, hogy mi ez a ''USB-s tölthetőség'' kiesése. Ugyanis tölti a telefont USB-n át is.
Legalábbis a TréMobilnál egy hete vásárolt U600-at igen
A bekapcsoló gombbal pedig fel lehet éleszteni a telefont, összetolt állapotban, és onnantól kezdve használható, még a mikrofon is ''hall'' ezen állapotban.
Összeségében jó kis telefon ez, csak a szokásos Samsung betegség zavar, hogy nem képes a telefonkönyvben is kezelni a magyar ékezeteket (csak a PC Stúdióval lehet magyar ékezeteket beleszuszakolni, de akkor azokat a végére teszi a névsorban).
A kamera pedig -szerencsére- nálam csak amolyan van, hogy legyen ''fícsör'' mobiloknál. De ha már: ahogy nézegettem a PC-re áttöltött fotókat, a SE D750i által készített fotók kenterbe verik a U600 által nyújtott minőséget. -
Takashi
aktív tag
''Éppen csak kétszer olyan vastag...''
Ja, kétszer olyan vastag, mint egy szinte már-már használhatatlanul vékony telefon. Ez lenne a féltéglaság mértéke? Akkor elég sok rohangál belőlük az utcán... Volt D900-am, tudom miről beszélek. Szép volt, JÓ volt, de elég volt (egy idő után...).
''BTW súlyát is nézted?''
Ja. 120g. Mintha ólomból lenne... -
Takashi
aktív tag
Ismételten csak téged tudlak idézni:
''''Ha a WLAN az elvárásod, egyelőre ne a 10-12 mm vastagságú, saját oprendszeres telefonok között keresgélj. Neked egy symbianos Nokia féltéglára van szükséged.''
Ez volt a kiindulási alap, te ezt állítottad. Én ezt cáfoltam. Erre te most azzal jössz, hogy jójó, de így meg úgy az ára!!! De könyörgöm, egyáltalán hogy jön ide az ár? Tudjuk jól, hogy a Nokiának pofátlan az árképzése. ÉS?? A FÉLTÉGLASÁGRÓL beszéltünk, nem az ÁRRÓL. Nem értem... -
Takashi
aktív tag
''Ha a WLAN az elvárásod, egyelőre ne a 10-12 mm vastagságú, saját oprendszeres telefonok között keresgélj. Neked egy symbianos Nokia féltéglára van szükséged.''
Samsung U600 adatai: 104*51*11
Nokia ''féltégla'' N95 adatai: 99*53*21
Ha szerinted attól a +10mm-től féltégla lesz, akkor no comment (a hossz -5mm-éről ne is beszéljünk...). Ezt nevezik negatív hangulatkeltésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest