Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Májustól is csak két országban lesz kapható a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucius666
csendes tag
Hy! Nekem már 1 ideje megvan ez a teló, én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve. Sőt! A 2MP-s kamera nagy meglepetést okozott. Kimondottan szép, főleg figyelembe véve hogy Sagem, amiről köztudott hogy a kamerája általában egy rakás szar. Továbbá az említett nyikorgás nálam még nem jött elő. hibája tényleg nemcsak az ujjlenyomat gyűjtés, de nagyon könnyen karcolódik is. Végeredményben sztem nagyon megéri az árát ami 37.890Ft (Telefonguru.hu) Azért még 1 hibát kiemelnék. A kiválasztott
képet amit berakok háttérnek, nem nyújtja meg teljes képernyőre. De ezek apró hibák, egészében jó kis kütyü. Szerintem! -
-
MANyka
csendes tag
Hali!
Szerintetek lehet rá másik témát feltölteni, mert én még csak nem is találtam.
Ha valakinek sikerül írja már meg legyen szives.
THXMANyka
-
nike_
addikt
válasz
Viktor0610 #52 üzenetére
Az a helyzet állt elő, (még régebben, már szervizben van a teló) hogy kikapcsolta oszt.társam, és nem engedte visszakapcsolni! Töltésnél kb. a felénél megállt. Úgyhogy most jelenleg várja oszt. társam a szervízből.
-
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Oszt.társamnak van egy ilyen telefonja. Lenne egy probléma. Anyukája valamilyen Motoról (nem tudta megmondani milyen) átküldött neki egy képet. Beállította háttérnek, amikor meg meg akarná változtatni, nem engedi. Most letörölte, még mindig nem enged semmi mást beállítani. Rámegyünk a másik képre, kiírja hogy feldolgozás és leáll. Mondtam neki, hogy mért nem próbálta letörölni úgy hogy nem az van beállítva. Azt mondta, hogy próbálta úgy is, nem engedte, ráadásul el se tűnt ez a kép. Az alap háttérképet be lehetne állítani (sima szürke) de az meg nem jó neki.
Picit hosszú voltam, de remélem érthető a lényeg.
Köszi
-
robika83
csendes tag
Sziasztok nekem van egy sagem my411v telefonom és az lenne a kérdésem hogy nem e lehet valami gyors gombal aktiválni a bluetooth előre is köszi
-
Nolfo
csendes tag
Helló!
BlueToothon az mp3, és java file átmegy? -
pakli90
csendes tag
Hi!
Nem tud vki a gyárinál jobb headsetet, vagy átalakítót vagy akármit hogy jobban lehessen rajta zenét hallgatni?? -
pakli90
csendes tag
Hello mindenki!
Igen, tényleg nincs hozzá adatkábel (lehet hozzá venni-9000ft-ért...) , de én ezt úgy oldottam meg a microsd kártyát az adapterrel be a digitális fényképezőbe és máris pakolható rá bármi.
Csak pár napja van meg a telefon, nagy probéla nincs vele, nagyon sokat tud, a kijelzője szép, a kamerája sem rossz, viszont összecsukva tényleg halkabb. Erre is találtam megoldást: elég akár 1-2mm-rel megemelni flipet és máris hangosabb mint nyitva;). Én megpróbáltam a legkevésbé drasztikus megoldáshoz folyamodni, egy öntapadós kis hülyeséget odatette a gombok alá, ezáltal marad egy ksi hely ahol a hang szabadon távozhat, így már jól (jobban) szól. A gyári füles nem túl jó minőségű,de az nagyobb baj hogy elég halk. Nekem ez a legnagyobb gondom a telóval. Az akumlátor jól bírja, normál használat mellett (egy kis bluetooth, mp3, nyomkodás pár fénykép, kis telefonálás) 3-4 napig kihúzza nekem. Fagyás nem volt nálam, habár egyszer kicsit bezavarodott bluetoothal való küldés után, de pár másodperc múlva má jó lett. Az előlap alapján tényleg rendszeresíteni kéne a rendőrségnél, kimagasló ujjlenyomatgyűjtő tulajdonságai miatt
Nekem a d-paddal az égvilágon semmi bajom, sztem jó, egyátalán nem jön ki a másik fele nyomkodáskor. Memóriakártyát csak újraindítás után olvassa be, illetve a képek nézegetésekor, zoomolásnál lassú. Nagyon teccik, hogy lehet videót/filmet nézni teljes képernyőben, 90°-kal elforgatva. Kb 70 MB a beső memóriája, ami sztem jó. Azt itt felsorolt hibák ellenére, én egyátalán nem bántam meg, hogy megvettem, a jó tulajdonságai (amik közül csak a legfontosabbakat emeltem ki) bőven túlsúlyban vannak a hibáival szemben, ajánlom mindenkinek ezt a telefont;)
-
szkate
csendes tag
Sziasztok!
Tényleg nincs hozzá adatkábel???
-
313313
addikt
Nekem a következő hibák léptek fel:
- ha fellép 3G-re, akkor 1 idő útán elmegy a GSM hálózat, Voda elmondása szerint a 3G hibája, még idén javítják, addig csak GSM hálózatot keressen
- térerő probléma, van hogy elmászkál, akkor is ha csak GSM hálózatot keres
- nem fogadja rendesen a hívást, kinyítás útán lefagyUtóbbi 2 hibával szervízbe vittem. És ismét csalódnom kellett valamiben, vagy én fogok ki szar telókat, vagy nem érdemes "olcsó" telót venni, mert szarok
-
mmmario
csendes tag
Valakinek nincs tapasztalata az SMS csengőhang átállításáról?
-
-
mmmario
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 problémám ezzel a telóval. Vettünk egyet a bnőmnek, szép és jó meg minden.
Egy dolgot leszámítva, ami elég nevetséges. Nem tudunk rájönni, hogy hol a fenében lehet átállítani az SMS csengőhangját.
Ha vakai tud, segítsen!
Előre is kösz! -
313313
addikt
üdv
Péntek óta boldog my850v tulaj vagyok, eddig nagyon jól szuperál a telefon, nem tudnék rólla rosszat mondani. Nem csak a tudása miatt választottam ezt a telefont, hanem azért is mert Sagem, volt/van myv55-öm, annak semmi baja nem volt 3 év alatt és még mindig muzsikál, semmi baja, soha egy lefagyás, semmi, szal I Love Sagem -
Gismo
addikt
Nekem is bejövős ez a teló!
Függetlenül hozzálehet jutni vhol? -
Bdanyy
addikt
Nekem tetszik ez is, meg az a másik narancssárga alcatel is tetszett még korábbról
-
piggy2
tag
Az igaz, hogy a VGA videót rögzít. A tesztben az szerepel hogy 176X144, a specifikációban meg VGA van.
Mert ha VGA, akkor még egy jó pont a SAGEM-nek.
[Szerkesztve] -
piggy2
tag
-
Jégkokó
veterán
Megint egy semmitmondó sgaem, ilyet is láttunk már nem is egyszer
-
Coyote2000
őstag
Szép telcsi, de Sagem - a teszt elolvasása előtt és után is ez volt a véleményem.
A kinézete egész jó, de ha az itt levő [link] utolsó előtti kép valós, akkor van egy pici bug a menüben.
A voda live menü még ezen is csak ront! -
badacsony
őstag
Jó ár/érték arányú ez a százsem kristály. Azért legalább egy adatkábelt mellékelhettek volna. Hasonló kategóriában (ne nézzük a 3G-t) (f)Alcatel-t választanék.
A d-pad igazából egy navigációs billenőkapcsoló. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Vannak Samsungok is, amik ugyanígy lötyögnek kicsit, vannak Nokiák, amik ugyanígy nyikorognak. Ezt szerintem itt azért látjátok ilyen súlyosnak, mert ez Sagem (jó, a d-pad tényleg gáz). Nem tudok nyilatkozni arról, hogy meddig bírja, mert nem volt még Sagemem, de azok alapján amiket a tulajok mondanak én nem látom ilyen vészesnek a helyzetet.
-
Teo70
tag
hát nemtudom ez a telefon.....valahogy nemtetszik....szerintem tudásilag az árához képest nagyon jo....úgy gondolom ilyen áru telefont azok vesznek akik hosszutávra terveznek...... és nemvagyok biztos benne hogy ez a telefon még mondjuk 2 év mulva is telefon lessz, ha a zsír uj még meleg telefon nyikorgott a tesztelő kezében....
-
EQMontoya
veterán
ha függetlenül, 45k alatt vesztegetik, rendes menüvel, akkor jó vétel.
Bocha: füles 2 részes-e? (tehát használható-e saját). -
joey04
titán
Egész egyszerüen irtózatosan ronda számomra.Nem tudok vele megbarátkozni nem tehetek róla. De ez igaz a T-mobilos menüre is amit szerencsére ritkábban látok.Ott mostanában csak a webnwalk ikon kerül be más nem, legalábbis azoknál a telóknál amit én néztem.Azt is amikor megláttam tesóm Motoroláján... pedig a régi moto menü se egy vizuális orgazmus de az a hányadék...
Nézd meg U700nál a rendes gyári és a Live! menüt! A Live-os változatárt 10 ft-ot sem adnék. -
joey04
titán
35ért valóban megéri.Ilyen ár mellett el lehet nézni ezeket az apró hibákat.Kivéve a Live! menüt.
-
Zoltanfi
senior tag
Szép a teló és a róla készült fotók is, végre semmi zaj..
Fejlesztés volt fényképezőgép-fronton? -
papi77
addikt
ezért az árért +éri!Azt nem írta Bocha,hogy tud-e egyszerre rezegni,és csörögni!kiváncsi lennék rá.
-
Meta
tag
'' szempontból pariban van''
Azért a szép magyar nyelvre figyeljünk és ne menjünk a 13-14 évesek szintjére könyörgöm!
-
Johnny
senior tag
Hát ha az előző hozzászólásban írtak korrektek, akkor szvsz a tudáslista már lényegtelen, mert a használati értéket az alapdolgok agyonütötték. Telefon szvsz elsősorban telefonálásra van kitalálva, ha már itt fellépnek a felhasználót zavaró körülmények, azok hosszú távon élvezhetetlenné teszik a használatát.
-
hool
aktív tag
Hahó, tényleg az számít, hogy milyen hosszú a speci lista?
Esetleg nem az, hogy ha kinyitod 5x utána agyvérzést kaphatsz a nyikorgástól, vagy elképzelem, ahogy kiszeretnéd használni ezeket a csodás dolgokat amiket mind tud, és jaj hát a navi nem kiugrott? -
piggy2
tag
Asszem a MYV-76-os telefonom megérett a cserére.
-
hool
aktív tag
Ezen mi ajánlott?
Ha kinyitod nyekereg, kinyitva lötyög.
Navigomb szinte kiugrik.
Live, Kamera, mp3 lejatszó szintén véleményes.
Én látom rosszul a dolgot? -
TeZZ
csendes tag
Hello!
Bocsi hogy ide írok, tudom OFFos téma de remélem tudtok segíteni nekem:
Egy honlapon láttam a mobiltelefonok specifikációi között hogy szokták mérni a Sugárzás mértékének erősségét. Azóta se találtam ilyen adatokat sehol. És azon a honlapon már csak a régebbi készülékek adatai vannak fenn.
Tudnátok segíteni hogy merre keresgéljek ilyen információkat? Fontos lenne, angol oldalak is jöhetnek!
Köszi
és bocsi még egyszer -
mark75
senior tag
külsöre korekt telo szerintem.szép.
ha valami gyári menü,vagy olyan live menü lenne mint a sharp 770-be akkor f@sza lenne a kijelzö is.igy csunya és nem nagyon látszik a jo felbontás.de 30e vitamaxal.megéri.és gondolom megy lejebb az ára.(remélem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elegáns, igényes, korrekt a szolgáltatáskínálata, olcsó - itt a legújabb 3G-s francia.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest