2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Sagem my850V Crystal - ez igen!

Elegáns, igényes, korrekt a szolgáltatáskínálata, olcsó - itt a legújabb 3G-s francia.

Bevezető, csomagolás

Kegyes velem a sors: legutóbbi cikkeim bevezetőiben épp azon bosszankodtam, hogy sok valódi újítás és egyéniség nélküli készüléket kapok tesztelni, most pedig két olyan cucc jutott el hozzám, melyek megdobogtatták a szívem. Az egyik cikkünk tárgya, a GSM Takácstól kapott Sagem my850V, a másik egy egészen más jellegű eszköz, de hogy pontosan mi, az legyen meglepetés.

A Sagem név hallatán a legtöbb mobiltulajdonos valamiért húzza a száját. Tény, hogy a francia modellek más koncepció alapján készülnek, mint az oly népszerű Nokia, Samsung, vagy Sony Ericsson termékek, de ez véleményem szerint nem hogy nem baj, hanem kifejezetten jó. Ebben a tudatban a Vodefone-tól kapott tesztkészülék is megerősített.

A kütyüvel kapcsolatos előzetes információim finoman szólva is hiányosak voltak, Bog telefonon említette, hogy a Mobilshow-n majd ad valami Sagemet. A rendezvényen kézhez is kaptam egy kis méretű, ronda piros dobozt, ami nem sok jóval kecsegtetett. Tartozékokkal az árkategóriából adódóan nem vagyunk elárasztva, a hálózati töltő mellett mindössze egy sztereó headsetet találunk a telefon mellett.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hir​de​tés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.