Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
Mivel ez egy mobiltelefon elsősorban, így nem szempont, hogy egy komplex szövegszerkesztőt tartalmazzon, amit a normál billentyűzet és az érintőképernyő hiánya miatt nem lehetne kihasználni.
Megtekinteni viszont minden Office formátumot lehet, a hozzá adott ClearVue csomaggal. Ennél többet egy mobil billentyűzettel nem igazán akar az ember.. -
Ulkesh
őstag
''a teljes billentyűzet az szintem helyettesíthető egy bluetooth-os billentyűzettel nem?''
Valószínű, de én még nem próbáltam..
''A Word szerkesztést, azt a komplett Office csomag hiányára érted?''
Smartphone-ra nincs Office csomag.
Helyette van a ClearVue, amivel meg lehet tekinteni az Office-os dokumentumokat (meg a PDF file-okat), de nem lehet szerkeszteni, és van a PTab nevű elég jól használható táblázatkezelő, ami ismeri az Excel formátumát is. Olyan alkalmazás ami .doc-ot tudna szerkeszteni, pillanatnyilag nincs. (txt-t szerkesztő alkalmazás viszont van)
--
Ha a kényelmes szövegbevitel fontos számodra, akkor valamelyik kommunikátort kell választanod, mert hiába van BT-os billentyűzeted, azt menet közben nem tudod használni.
Ha viszont fontos, hogy ne maradj le egy hivasrol sem (a rezgo hianya miatt a 9xxx-nél ez sajna gyakori), hogy ne kelljen egy alkalmazás indításánál 5-6 másodpercet várni, hogy sok találkozód legyen a naptárban és azt gyorsan tudjad kezelni, akkor a 8310-es a jobb választás..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest