- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
Na, végeztem vele. Tényleg alapos, jó teszt lett, mint várható is volt. Két megjegyzés:
elvégre ez az első 3 GHz-es, Core architektúrára épülő processzor, mindez ráadásul négy maggal - az elején az volt, a négymagos később jött ki, mint az E6850-es, tehát az az első, vagy pedig a szórendet át kellene variálni az első négymagos 3GHz-es processzorra
Az egyetlen játék a Quake 4 volt eddig, amelyről tudtuk, hogy támogatja a többprocesszoros működést, ám mint most kiderült, a Test Drive Unlimitednek is tetszik ez a felállás... - emlékeim szerint a Lost Planet is ilyen, kiváncsi lennék az gyorsul-e a plusz két magtól (mondjuk ha 8800GTX/Ultra SLI lenne mellé) valamennyit.
-
craine12
tag
Titokban számítottam rá, amekkor elégedetlenség volt az ''alsóház'' tesztjéből kimaradó processzorokkal kapcsolatban... Úgyhogy most karácsonyig mindenkinek betömték a száját
Megyek is olvasni, bár nekem sajna csak a mainstream kategória jut(ott).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest