- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
#65675776 #113 üzenetére
Nécci ne tekerd-csavard már! Egyszerűen arról van szó, hogy ELNÉZTEM az órajelet. Igen, ennyire hülye vagyok, de annyira nem, hogy az effektív és valós fogalmát összekeverjem, ráadásul kikérem magamnak, ha valaki erre próbál még csak utani is!!!
Mellesleg az Asus oldalán is badarság van írva, mert a memória nem megy 733 MHz-n de ezt már korábban magyaráztam. -
rudi
nagyúr
válasz
#65675776 #102 üzenetére
Ha megfigyelted, nagyon ritkán használunk effektív órajelet a PH cikkekben, ha pedig mégis, akkor jelezzük, hogy effektív. A Te példád az 1080 MHz-n hajtással kissé pontatlan, nincs ott semminek sem 1080 MHz-s órajele, max az effektív annyi, ami egy elvi dolog.
Azért írtam végig 733 MHz-t mert meg voltam róla győződve, hogy az a valós (valószínűleg az egyetlen forrást használtam, ami tévesen adja meg, de amúgy nagyon jó összefoglaló [link]).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest