- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Az miért van, hogy az N95 drágább (mégha nem sokkal is),mint az N82?
Kijelző méretén kívűl mi másban jobb? (vagy itt a szétcsusztatási élményt kell megfizetni?) -
Enjoy
addikt
Hali!
Véleményeteket szeretném kérni a következőben:
Unokatesóm N95-e full behalt egy 2napja. Bekapcsoláskor megjelenik ugye a kék színű NOKIA felirat, s ott befagy teljesen! Vártunk vele fél órát, s meg se moccant, ugyanúgy világított tovább. Csak akksi kivétellel lehet lekapcsolni a telót! Próbáltuk rajta szoftvert frissíteni, de nem tudtuk, mert nem ismerte fel a gép...
Hallott-tapasztalt már valaki ilyesmi próblémát?Gondolom mehet szervízbe, mert sw frissítés nem lehetséges, s másnapra sem fog "meggyógyulni"
-
Enjoy
addikt
Nah ma jó 15percet nyomkodtam a telót!
Észrevételeim:
-nagyon kellemes méretű, súlyú teló!
-fogásra nagyon tetszett
-én nem érzékeltem gagyi minőségérzetet, sztem jó volt!
-a csúszkával se volt semmi bajom, bár azis lehet, h én voltam az első aki használta!
-a kamera fedél elhúzása után jó 3másodpercel jön be a kép! utána zökkenőmentes! Fényképezés közben jön ki az a tény, h bizony ebbe nemártott volna egy nagyobb felbontású kijelző!
-menü, multimédia minden zökkenőmentesen ment! szép animálások...
-hangszórója is jó! benn van alapban az im heart szám(vagy vmi ilyesmi a neve) s szép tisztán szólt!
-az előlapi gombok 5-ös skálán 4-est kapnak, jól nyomkodhatók, de az ''fémes'' keret nem vmi jó(olyan fura érzetet kelt, s ennél a telónál kicsit mozgott fel le az a keret.., de a többi gombbal nem volt semmi más bajom!
-ami a poén, h amikor visszaadtam a telót, s megnéztem az se w880-t(pengét) akkor egy pasi mondta a srácnak, h megvenné.s képes volt kiadni érte 209k-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest