- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyereke,meghalt a telefonom.
Nem hajlandó bekapcsolni,vagyis bekapcsol,csak a Nokia logonál megál,majd pár perc után kifehéredik a kijelző és kész.A zöldgomb+3+* kobinációra sem reagál.
A gyári témát próbáltam ki,amikor lefagyott,azóta semmi.
-
Már régebben le akartam fotózni:Kép így karcol a Pop port csatlakozó
-
Formatálás elött backup a telefonon:eszközök>memória>opciók>tel.mem. másolása
Ha vége a biztonsági mentésnek utánna formatálás és törlés a memória kártyáról mindent,kivéve a rejtett backup mappát(inkább a rejtett rendszermappákat töröld pl:sys,system,private stb...).Utána jöhet a visszaállítás:eszközök>memória>opciók>visszaáll kártyáról végigmegy újra indul és minden a helyén,kivéve a lassúság és a programok/témák. -
Srácok,szerintem maradjunk a topik témájánál.Kezd kicsit sok lenni az OFF.
-
Új SW nem mai hírben:[link]
-
Na,szépen lepucoltam a telefonomat és csak a legszükségesebb programokat raktam rá vissza.
Ha valakit érdekelnek a az alábbi progik,akkor feldobom egy pakkba:
-Resco Photo Viewer
-CorePlayer
-X-plore
-LCG Jukebox 1.40
-Angol-Magyar Java szótár
-Magyar-Angol Java szótár
-Best Taskman
-PanoMan
-cCam
-PearlBlack Fire(téma) -
válasz
spedyboy #1486 üzenetére
"a memoria vesztése sírba vitte nálam"
Nállam vajon miért nincs vele gond?"akkor miért okos telefon ha nem szabad rá telepyteni mert akkor elbaxódik?? "
Szabad rá telepíteni,csak ésszel.Ez igaz az E65-re is.3-4 hónap alatt nekem leépült az E65 úgy hogy most jön a reset.S60 3rd-ben nem vagyok még otthon.
-
válasz
Szabi1987 #1481 üzenetére
A Noiseware Professional-t ajánlom.Sajnos telefonra nincs ilyesmi
Kornél,láttad amiket P990i-vel fotóztam?Nem egy profi gép,de ezt-azt meg lehet vele örökíteni gond nélkül.
Speedy,ha ez neked jobban kézre áll,akkor ezt használd.Attól még hogy te nem tudtad kezelni a P990i-t attól még az egy nagyon jó készülék.
-
válasz
Viktor0610 #1451 üzenetére
Ami a legrosszabb,hogy a Pop-port fémből van és amikor kicsúszik akkor össze karcolja a telefont.
Sajnos már megtörtént.
-
válasz
spedyboy #1290 üzenetére
Nem teszik bele ebbe se.
Nem tudom mi gondod volt azzal a Flas Lite3-al amit feldobtam.A kettes Flash fent van neked?Lehet csak az után hajlandó menni.Ha meg az enyémmel van gond,akkor is le tudod ingyen szedni az Adobe oldaláról.Tudod,a Google nagyon segítőkész.A vicc egyébként az,hogy hiába a Flash Lite 3,mert amiknek ez kell,azok tetvesül szaggatnak az E65-ön.Szóval ne fűzz hozzá sok reményt.
-
Majd ma kipróbálom az új szoftwert.
Akinek nincs garanciája az miért nem írja át a Product kódot? -
Elméletben van új frissítés a telefonhoz.
Valaki használja már?
Remélem optimalizálták a rendszert ,mert nagyon idegesítő hogy ilyen lassú. -
Képnézésre érdemesebb a RescoPhotoWievert használni.Sokkal gyorsabb és kifinomultabb mint a gyári képnéző.
-
válasz
spedyboy #958 üzenetére
Tartok tőle hogy te nagyon nem értesz a Symbianhoz,ezért is volt vele sok gondod és valószínűleg lesz is.
Nekem megy zenehalgatás közben a játék(java vagy Symbian alapu) vagy az üzenet kezelés esetleg a WiFi és az Opera is.Na de nekem nem is 12Mb RAM-al indul,hanem Minimum 15Mb-al.
A P990i "lassúságáról" -
Tanusítvány:A dátumot kb 1-2évvel kell vissza álítani és akkor többnyire jó.Ha azt írja lejárt tanusítvány,akkor még visszább kell állítani,ha azt hogy érvénytelen tanusítvány,akkor pedig előrébb.
Spedyboy,nem tudom neked mi bajod volt a sebességgel,de azt tudom,hogy a P990i kb 5-6x gyorsabb mint az E65 minden téren.Tudod a megfontolt használat sokat javíthat egy telefon sebességén.
-
Hát igen,az E65 WLAN vevője elég gyengusz.
A P990i-m ben lévő vevő sokkal erősebb.
-
Milyen játékokat akarsz telepíteni?Ugye OS 9.1-re valókat.
Ha van link,akkor azt is írd és ki próbálom én is.Előzmény:[link]
-
Én gyárilag kaptam egy 256Mb-os kártyát a telefonhoz
-
válasz
spedyboy #904 üzenetére
Biztos hogy sztereóban szólt?Monóban nekem is megszólalt a kocsiban.
A 2.0-s BT-t tutira nem támogatja,maximum az A2DP-t!E65 Specifikáció szerintem nézegesd.
-
Ez nem azon múlik,hogy ki csinálja.Ha meg hallgatnál 10Db különböző újabb kiadású telefont, kb 9nél hallani lehet ezt a jellegzetes zúgást.Sött,még sok Mp3 lejátszónál,hűtőgép és mosógép LCD-nél,számológépnél stb...
Anno a P910i-im első kijelzője nem zúgott,de a második már igen,viszont a képe is jobb.
-
-
-
CorePlayer-AVI,MP4,3GPP,MP3,AAC lejátszó ez elmondhatatlanul jobb ,mint a gyári videó lejátszó.
LCG Jukebox-MP3 lejátszó progi 10 csatornás EQ-val.Kötelező,ha zenét halgatsz telefonon
X-plore-Profi file kezelő.
RecoPhotoViewer-Képnéző,sok funkcióval és beállítással.Gyors és jó
RotateMe 1.21-Képernyő forgató progi.Jól jöhet
BestTaskman-Task kezelő
cCam-Fotózás hag nélkül
QuickOffice Premier-Office szerkesztő és megtekintő
AdobePDF- PDF olvasó
ScreenSnap-Képlopó.Néha jól jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest