- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
float
csendes tag
Sziasztok!
Nézegetem, hogy hol lehetne ilyen telót vásárolni. Van egy jó oldal: www.hasznaltgsm.hu.
Szóval igen szélesen mozog az ár: 69 000e-től 105 000-ig. (A Nokia garis 130 000 Ft??)
Szóval mi lehet a nagy árkülönbség oka? Van értelme a legolcsóbb áron megvenni? Mennyire biztos a gari, ha 1 éves? -
float
csendes tag
Sziasztok! Most gondolkozom azon, hogy a jó, megbízható 7610-emet lecseréljem. Először az N70 volt a nyerő, amíg rá nem találtam az E50, E60-ra. Az E50-et meg tudtam fogdosni, nyomkodni. Rettentő puritán a telefon kinézete - legalábbis a 7610-hez képest -, és egy kicsit trehánynak tűnik az összeszerelés, de a kijelző csodaszép -> elvetve
Szóval visszatérve az E60-ra, ilyen telót még nem fogdostam.
1. Az E50-hez képest milyen az összeszerelése? Ott is van több mm rész az illesztések között? Nyifog a hátlapja?
2. A 7610-nek 8 MB belső memóriája van, amiből kb. 6 MB-ot tudok szabadra csiholni. Az E60-nak asszem a belső memóriája 35 MB, ebből mennyit lehet szabadon felhasználni?
2.a. Mekkora max. méretű doc fájlt tud betölteni? Keresni lehet a doc fájlban?
3. És utolsóként nagyon fontos lenne, hogy a jegyzetek között - amit az Outlook-al összeszinkronizálok - lehessen keresni, mert a 7610-en nem lehet, bár már elkezdtem megírni jegyzetolvasó progit, de ha E60-am lesz és abban lehet keresni a jegyzetek kötött, akkor nem küzdök a prg. írásával tovább
Köszönöm előre is, ha valaki tud ezekre választ adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest