- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLaca
őstag
válasz
Dr.Anonymus #75 üzenetére
oké, nyertél
-
MLaca
őstag
válasz
Dr.Anonymus #66 üzenetére
nem olvastad a szövegem? (szerk.) épp azt írtam, hogy 40 perces töltés után 4 napot bírt nálam rendes használattal. és a 4 sztem nagyobb az 1-nél. nem?
-
MLaca
őstag
válasz
Dr.Anonymus #53 üzenetére
A 4 gigás vinyó eleve értelmetlen lenne EBBE a telefonba, mivel nem fotó- és nem zenefon. A kékfog 2.0 szintén fölösleges, hiszen van benne wifi és usb-s kábelen is összekötheted más készülékekkel (PC, nyomtató, stb.). Az akku minden mai telefonban harmat gyenge, bár ki hogy használja, akár elmegy egy hetet is egy 6680 pl.
-
MLaca
őstag
válasz
Dr.Anonymus #47 üzenetére
Miért csak próbálkozásra lenne jó? Amiket te kicsit lentebb felsorolsz, az már mind benne van az E60-ban és a kijelzője ráadásul jobb, mint az N90-é (más technikai paraméterek). Kamera nekem meg direkt NEM kellett.
-
MLaca
őstag
Mivel pénteken, mikor végre sikerült megszereznem, nem bírtam kivárni a töltést, így maximum 40 percig kapott kaját
Ma reggel egy húsz perces telefonbeszélgetés után leesett két kukacra a töltöttsége, ezért úgy gondoltam, felteszem az etetőre. Most fullra teszem és megnézem, úgy mennyit bír. Azért így sem rossz, hogy 4 napot bírt komoly nyüstölés mellett (kivéve wifi, azt nem használtam, de kékfog ment cca fél órát). A 6680 bírt nálam max 6 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest