- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Pontosan a kijelző mekkorasága és milyensége (felbontás és szín) miatt vetettem fel azt, hogy minek ekkora kijelző egy üzleti mobilba. Egy QVGA kijelző is éppúgy alkalmas dokumentumok, prezentációk, weboldalak megjelenítésére.
Ha már az akkut nem izmosították, akkor ott faragjanak a HW kínálatból, ahol tudnak - na jó az 1.2 BT helyett igazán 2.0-at érdemelt volna - hogy energiát takarítsanak meg.
mrlujoak -
Dr.Anonymus
addikt
szerintem:
1. ekkora méretben értelmetlen vga kijelző, már ez a felbontás is hihetetlenül jó, egyszerűen nem fogod észrevenni a különbséget, hacsak nem nagyítóval nézed....
2. én nem mondok előre semmi a cyber shot készülékekre, nekem a k800-as nagy csalódást okozott a k750i kis mérete, és jó kamerája után, egyszerűen nem hozza a k800-as azt a színtet amit elvárnák 1 évi fejlesztés után....
3. a wifi sajnos még nem alap az nseriesben, hiszen akkor már rég n90, vagy n70-est vettem volna, sajna egyikben sincs meg ez.... söt az n73-asban sem lesz wifis...amiért nagyon kár...
4. egyes források úgy írták, hogy a nokia a súlyt lefogja tornászni a köv nseries telkoknál, ennek az előfutára az n73 ami relatíve elég könnyű a 115 grammjával....
másrészt az anyaghasználatban amint az előzetes képek alapján láthattuk sajnos az n83-as elég gyenge lesz, csupa műanyag... úgyhogy nem fogja megdobni a súlyát a sok fém betét....;)
http://www.mobil.sk/clanok5632.htm -
Dr.Anonymus
addikt
a súlyról, még nem érkezett info, bár remélem, hogy a nokia most már egyre csökkenti a telkok súlyait....
ami viszont az érem másik oldala:
- 4gigás merevlemez
- az n90ben már megismert király kijelző
- 5 megapixeles Carl zeiss optikás kamera....
- wifi, upnp, 3G, kékfog2.0.... stb
szerintem ez az utóbbi specifikáció - ha a jövő év elején valóban kijön - akkor még 200 rongyot is megér, már akinek van ennyije a zsebén (nekem sajna nem...;) -
HERR Z
veterán
jah 100 ruppóért majd megkapod a k790/k800-at,aminek ha a fényképezőjét egyátalán nem is nézzük még akkor is ott van egy 5-6 órás beszédidő /k750 8-9 óra../az elegáns megjelenés is megvan...nem okostelefon de tudja azokat amik egy átlag üzletembernek kellenek...amúgy 1-2 cikkel ezelőtt volt nem hogy erre az új symbianra még alig van valami.....meg gáz hogy utólag kell foltozni egy ''high-end'' telefont..
120g meg vicc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged