Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
Tudod, tényleg nem ismersz. Bizonyos okok miatt viszonylag jó hatásfokkal tudtam felmérni, hogy a nők egy bizonyos része valóban a cikkben tárgyalt telefonok közül választ, megemlítve még a mályvaszínű X640-et és a hagyományos készülékeket különböző trendi előlapokkal.
Ennek ellenére, most, hogy végiggondolom, eddig egyetlen hozzám közel álló nőnek sem ajánlottam soha ilyesmit, anno Sony J7 és Samsung T100 volt a nyerő, később több Sharp GX25-öt tanácsoltam (a hugom imádja), anyám egy Pana VS3-mal szaladgál, mert azon látja a gombokat, legutóbb egy Nokia 6030 talált gazdára egy olyan lánynál, aki sziklamászó és simán izmosabb, mint én, pedig 48 kiló
A nőket ugyanúgy nem érdemes tipizálni, mint a férfiakat, de a helyzet az, hogy ha a nagy átlagot vesszük, ott bizony sok-sok olyan leányzót találunk, aki a külsőre megy rá, és ezt szerencsére nem én találom ki, mert ha nem így lenne, akkor nem születnének meg pont azok a telefonok, amikről ez a cikk szól.
Nem csak telefonoknál, más termékeknél is igyekeznek a gyártók nőies és férfias modellekkel előállni, jó példa erre az autók világa. Lehet, hogy a gyártók nyomják belénk ezt a trendet, mi pedig behódolunk, de egyelőre sokkal több nőnek jön be a Yaris formája, mint az Accordé. -
Az egy dolog, h. az idejáró hölgyek többsége nem olyan, amilyennek a célcsoportot jellemzik a női telefonok marketingesei, de sz.tem nagyon is valós ez a nőkép -nem mindenkinél, de sokaknál...
A kereskedelemben dolgozom, pár példa:
- Nokia 6111, rózsaszínben; itt, a fórumon, nemtől független mindenki lehurrogta (a színe miatt), ellenben m.helyemen a hölgyek oda-vissza voltak tőle, h. hű, de szép.
- többször előfordult a következő; férj+feleség bejött telefont vásárolni, férj: ez de okos!, nő: az de szép!
- az előzőt a korábbi m.helyemen sz.géppel is eljátszottuk párszor, csak ott nem voltak akkora (külső) különbségek, nem volt sok ilyen eset.
Ez nem lebecsmérlő jellemzés, ez megállípítás. A nő általában jobban figyel a külsőségekre. -
Bog
HÁZIGAZDA
Den,
anno a 7370 teszttel kapcsolatban azt mondtad, hogy mi azért nem írunk jót, mert nem tudunk azonosulni a célcsoporttal. (Ami azért szerencse.) Most, amikor a célcsoport ír róla, akkor pedig azzal van bajod.
A nőkkel kapcsolatos sablonos gondolkodást visszautasítom. Nem ismersz, én sem téged, nem hiszem, hogy megalapozott a minősítés. Nem is túl elegáns.
A női telefonokról, mint jelenségről: nem mi találtuk ki. A gyártók tolják ki a gyárkapun a termékeket, elmegyünk a weboldalukra, a sajtóeseményekre, és minden készüléknél megmondják, hogy ezt melyik szegmensnek szánták. Ez persze egy dolog: ettől még egy nő is lehet szerelmes egy Qtek-be, és egy férfinak is bejöhet a Z520i.
Mi a trendet próbáltuk megfogni. Szakmai cikkünk pedig az itt felsorolt összes készülékről van, aki a sablonos hímsoviniszta véleményünkön keresztül óhajt valami információt a telefonról, az megtalálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És még a nőknek nincs véleményük a telefonokról?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- ZIDOO médialejátszók
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest