- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trane
csendes tag
Szerintem még probálkozhatnál egy független szervíznél. Ugyanis az a tapasztalatom, hogy márkaszervíznél nem nagyon foglalkoznak a javítással (ugyanaz, mint az autói márkaszervízeknél csak legoznak). Múltkor vettem egy Philips olajsütőt, és egyszeri használat után vettem észre, hogy a hőmérsékletkijelző nem működött (minden frankó, csak egy kis led nem kapcsolt be). Media-Marktban mondták, hogy bevennék javításra, de másfél hónap! múlva jöjjek, mert ritkán jönnek a márkaszervízesek. Bevittem a központi Philips-szervízbe, bedugták a konektorba, és rögtön kitöltötték egy csere-utalványt "nem javítható" indokkal
. Ott több száz különböző hibás készüléket láttam sorakozva a polcokon. Érthető, hogy nem akartak dolgozni!
Tehát ha garis a dolog, akkor érdemes a központi márkaszervízbe vinni, mert nem fekszik ott sokáig, és lehet hogy egy újat kapsz. De ha saját zsebre megy a javítás, akkor a kis szervíz jöhet szóba. Ott tényleg probálják megkeresni a hibát.
-
Trane
csendes tag
Az enyémmel pontosan ez történt szeptemberben (akkor lehet hogy típus hiba?). Bevittem a Tisza utcai Motoker szervízébe. Megnézték, nem tudtak semmit se csinálni vele. Bevették és elküldték a "nagy" Moto-szervízbe Budaörsre (Telemax Gsm). Ott se voltak okosabbak. Végül alaplap-csere lett. Még szerencse, hogy még garanciális volt!
Mondjuk elég rendesek voltak, mindez 1 hét alatt zajlott le és így az alaplapra újraindult az 1 éves gari. Mondták, hogy még sose találkoztak ezzel. Hát most legalább még egyszer fognak
. Ha még garis a tiéd, akkor szerencséd van. Ha nem, akkor sajnos...
, mert szerintem semmit nem tudnak csinálni vele.
-
Trane
csendes tag
Van néhány hozzáfűznivalóm:
- USB-n számítógépről is töltődik a V3xx. Kocsiban a Hama szivartöltőm is tölti rendesen. Igaz, a töltés csak 15-20 mp után indult meg.
- Az a bizonyos ''hanggal való számtárcázás'' a V3xx (magyar T-Mobilos) használatijában is szerepel. Úgy müködne, hogy ''number dial / számtárcázás'' ill. ''speed dial / gyors tárcázás'' bemondásával lehetne választani a két féle mód közül. Azonban nem müködik, és még az se derült ki, hogy milyen nyelven kellene szólni hozzá, mert a magyar használatiban hol magyarul, hol meg az angol eredeti szerepelt.Menüt itt se találom. Lehet, hogy a T-Mobil tüntette el? Mert a világórát se találom, amit ígértek.
- A Motorola angol honlapján szerepel, hogy a V6/ maxx-ban fejlettebb a Bluetooth, azonban nem derült ki számomra hogy miben. De lehet, hogy csak parasztvakítás volt.
- A MM-ban V6-ot is tapiztam, de nem tetszett a külseje. Szerintem csúnyább (olyan samsungos), de lehet azért, mert a V3 után már semmi más design nem tetszett nekem
. Az érintő gombok csak gyűjtik a kézlenyomatokat, a 2MP kamera nem nagy előrelépés, a fénycsíkok meg szerintem csirícsáré.
- Nagyon gyors a HSDPA 3.6. A GoForce 4800 jót tesz, 3D játékok is szépen megy rajta.
Szerintem jó a teló. Szeretem. csak az bosszant, hogy azóta igen rövid idő alatt a T-Mobil csökkentette az árát 12e-rel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged