Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trane

csendes tag

válasz dante3 #119 üzenetére

Szerintem még probálkozhatnál egy független szervíznél. Ugyanis az a tapasztalatom, hogy márkaszervíznél nem nagyon foglalkoznak a javítással (ugyanaz, mint az autói márkaszervízeknél csak legoznak). Múltkor vettem egy Philips olajsütőt, és egyszeri használat után vettem észre, hogy a hőmérsékletkijelző nem működött (minden frankó, csak egy kis led nem kapcsolt be). Media-Marktban mondták, hogy bevennék javításra, de másfél hónap! múlva jöjjek, mert ritkán jönnek a márkaszervízesek. Bevittem a központi Philips-szervízbe, bedugták a konektorba, és rögtön kitöltötték egy csere-utalványt "nem javítható" indokkal :D . Ott több száz különböző hibás készüléket láttam sorakozva a polcokon. Érthető, hogy nem akartak dolgozni! :DDD Tehát ha garis a dolog, akkor érdemes a központi márkaszervízbe vinni, mert nem fekszik ott sokáig, és lehet hogy egy újat kapsz. De ha saját zsebre megy a javítás, akkor a kis szervíz jöhet szóba. Ott tényleg probálják megkeresni a hibát.

• Trane

csendes tag

válasz dante3 #116 üzenetére

Az enyémmel pontosan ez történt szeptemberben (akkor lehet hogy típus hiba?). Bevittem a Tisza utcai Motoker szervízébe. Megnézték, nem tudtak semmit se csinálni vele. Bevették és elküldték a "nagy" Moto-szervízbe Budaörsre (Telemax Gsm). Ott se voltak okosabbak. Végül alaplap-csere lett. Még szerencse, hogy még garanciális volt! :) Mondjuk elég rendesek voltak, mindez 1 hét alatt zajlott le és így az alaplapra újraindult az 1 éves gari. Mondták, hogy még sose találkoztak ezzel. Hát most legalább még egyszer fognak :) . Ha még garis a tiéd, akkor szerencséd van. Ha nem, akkor sajnos... :(( , mert szerintem semmit nem tudnak csinálni vele.

• Trane

csendes tag

válasz _seth_ #47 üzenetére

A V6-ra írtam, hogy 2MP. Mármint az a V3xx 1,3MP-jéhez képest nem nagy előrelépés :)

• Trane

csendes tag

Van néhány hozzáfűznivalóm:
    - USB-n számítógépről is töltődik a V3xx. Kocsiban a Hama szivartöltőm is tölti rendesen. Igaz, a töltés csak 15-20 mp után indult meg. :)
    - Az a bizonyos ''hanggal való számtárcázás'' a V3xx (magyar T-Mobilos) használatijában is szerepel. Úgy müködne, hogy ''number dial / számtárcázás'' ill. ''speed dial / gyors tárcázás'' bemondásával lehetne választani a két féle mód közül. Azonban nem müködik, és még az se derült ki, hogy milyen nyelven kellene szólni hozzá, mert a magyar használatiban hol magyarul, hol meg az angol eredeti szerepelt. :F Menüt itt se találom. Lehet, hogy a T-Mobil tüntette el? Mert a világórát se találom, amit ígértek.
    - A Motorola angol honlapján szerepel, hogy a V6/ maxx-ban fejlettebb a Bluetooth, azonban nem derült ki számomra hogy miben :(( . De lehet, hogy csak parasztvakítás volt.
    - A MM-ban V6-ot is tapiztam, de nem tetszett a külseje. Szerintem csúnyább (olyan samsungos :D ), de lehet azért, mert a V3 után már semmi más design nem tetszett nekem :( . Az érintő gombok csak gyűjtik a kézlenyomatokat, a 2MP kamera nem nagy előrelépés, a fénycsíkok meg szerintem csirícsáré.
    - Nagyon gyors a HSDPA 3.6. A GoForce 4800 jót tesz, 3D játékok is szépen megy rajta.
    Szerintem jó a teló. Szeretem :B . csak az bosszant, hogy azóta igen rövid idő alatt a T-Mobil csökkentette az árát 12e-rel! :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés