- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mostanában kell kijönnie elvileg az utód verziónak, az A1200e-nek. ebben, ahogy az elnevezsből is már gyanús, lesz EDGE is. 3G azért ninsc benne (illetve egyik ilyen linuxos Moto-ban sem), mert ezeket az ázsiai piacra szánják, arrafelé meg nincs még semmi 3G, a HSDPA-ról nem is beszélve... (most itt nyilván nem Japánról és D-Koreáról beszélek, mert ott más sincs, csak 3G
)
viszont a linux mobilban istenkirály! nekem ugyan csak E2-m van, de már az is linux alapú, és rettenet jó. érdemes lenne a Moto-nak az összes telefonjában ezt a szoftot rendszeresíteni, mert nagyságrendekkel szuperebb, mint az évek óta semmit nem változó ősöreg menüjük.
egyébként én még az A780-at próbáltam kézírásfelismerővel, és már ott is szépen, pontosan működött. szinte mindent megevett elsőre (még a kínai írásjegyeket is, pedig azoakt azért nehezebb beírni), ellenben a nem régen próbált Palm TX graffitijével.
valamint az, hogy nincsenek rá linuxos szoftok egy dolog, de azért JAVA-val még bővíthető, és (leglaábbis az E2-n) szépen, gyorsan futnak az alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest