- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
Értem. Köszi mindenkinek a lefele licitálást. Akkor marad, bár nem használom, és lassan driver sem lesz hozzá
-
istvan170
aktív tag
Érdeklődni szeretnék, hogy egy X-rite eye-one display 2 eszköz eladható-e még, és ha igen, akkor mennyiért? Ha esetleg innen érdekel valakit, akkor privátban biztosan megegyezünk.
-
istvan170
aktív tag
OK, köszönöm! A Spyder3 tudom, hogy más, mint a 2, de van a Spyder3 sorozaton belül egy kimondottan TV-re tervezett mérő. Arra azt monja a gyártó, hogy jó plazma tv-hez, lcd-hez, projektorhoz. Gondolom, ha jó lcd tv-hez, akkor monitorokhoz is. Az a kérdés, hogy vajon az különbözik-e a 3-as sorozat többi tagjától hardveresen, vagy csak adnak mondjuk hozzá valami szoftvert házimozi belövéséhez. Amiket írtál, azt mindet lehet állítani a tv-men, de a videokártya beállítási lehetőségei még további fondorlatokat tudnak, és működnek is a tv-n, kipróbáltam. Egyébként nem hiszem el, hogy a plazma tv-jét még senki nem akarta kalibrálni, neked pedig nagyon köszönöm az eddigi segítséget!
http://www.datacolor.eu/en/products/home-theater-calibration/spyder3tv/
-
istvan170
aktív tag
Egy cégnél ajánlották a Spyder3 tv-t, hogy az jó hozzá. A kérdés az, hogy vajon hardveresen különbözik a spyder többi tagjától, vagy csak valami plussz szoftver van hozzá. Csak mert egy kütyüt még megvennék, de külön a tv-hez, meg külön a monitorhoz... hát az erős túlzás. Szóval valami ötlet, hogy mit vegyek, ami mindkettőhöz jó. A házi módszerek alatt egyébként mit értesz? Mert mint írtam mindkettő egy komolyabb ATI vga-ról megy digitálisan, tehát ha egy ilyen kütyü megmondja mi a baj, akkor szinte bármit tudok állítani a tv-n is. Elnézést a tudatlanságomért, de még nem láttam ilyen kütyüt működni.
-
istvan170
aktív tag
Helló!
Érdeklődni szeretnék, hogy Esztergomban vállalna-e valaki kalibrálást, akinek már van műszere. Egy Samsung LCD monitor, illetve egy Panasonic plazma a két alany, ezek miatt nem szeretnék venni egy ilyen kütyüt. Mindkettő win7 alapú pc-ről van meghajtva digitális kimeneten. Régebben már kérdeztem itt a fórumon, hogy a plazma televíziót egyáltalán lehet-e, de nem kaptam rá választ. Ha esetleg vennék magamnak ilyen kütyüt, melyik a legolcsóbb, amit érdemes megvenni? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
istvan170
aktív tag
Érdeklődni szeretnék, hogy ezek az eszközök alkalmasak-e a plazma televíziók kalibrálására? Mindenhol csak LCD, illetve CRT-ről írnak. Ha igen, konkrétan mit javasoltok 100e alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest