Új hozzászólás Aktív témák
-
GRaul
őstag
Ez érdekes, akkor lehet pont jót fogtam ki.
Leírom, hogy mit, hogy csinálok. Kérlek javíts ki ha valahol hibázok.DisplayCAL
Correction-ál beállítom a Spectral LCD White LED IPS...
Whitepointnal hagyom As measured
White level 155cd/m2 . Itt olvastam, hogy a 120 a jó, de nekem az kevés, túl napos a szoba
Tone curve: Gamma 2.2
Calibration speed: MediumUtána feljön az ablak ahol az RGB-t be tudom lőni. Azt a monitor menüjéből beállítom, hogy megfelelő legyen.
Majd a progi lefutasa utan installalom a készített profilt.A monitoroknál ezeket az értékeket kapom.
Ezek jók vagy rosszak? -
GRaul
őstag
Ez a display cal progi tetszik. De 3 monitort kell bekalibralnom ami egymas mellett van. Mind a 3 asus, de csak 2 darab egyforma. Sajnos a kozepsot ami kulonbozik, nem sikerul ugyan ugy beloni mint a masik kettot
A display calnal normalisan belovom a keket pirosat es zoldet. plusz fenyerot. De megse. Vkinek vmi tippje? biztos user error mivel most kezdtem el először kalibralgatni -
GRaul
őstag
Sziasztok,
Sikerult ma megvennem a colormunki display cuccot. A gyari cuccaval kalibraljam a monitorokat, vagy tudtok vmi specit is ajanlani esetleg?
-
GRaul
őstag
nem tv-t magaban.
"htpchez kotott TV-t kalibralni"
Ez azert mas teszta ahogy olvasgattam -
GRaul
őstag
Sziasztok,
Ezzel a Kutyuvel ha megvasarolom tudok monitort, laptopot illetve htpchez kotott TV-t kalibralni?
Igazabol osszesen 4 monitort 3 laptopot es 3 tv-t kellene kalibralnom es olcsobban megusznam igy, mintha vkivel kalibraltatnam az eszkozoket.Köszi a segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest