- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
Gabifapeti #55 üzenetére
Nekem is volt jó pár éve Colorvision Spyder 2 Pro szondám egy hónapig, s túl is adtam rajta, mert nem tudta a gamma görbe szerkesztését, a gradációs görbe állíthatóságát, a fekete/fehér luminancia testreszabhatóságát, és sok egyebet, amire aránylag egy elfogadható kalibrációs színrendszer beállításához szükségem lett volna!
... és nem működött vele a LaCie szoftvere (mikor megvettem a koloriméterével együtt), de ha jól tudom, akkor a Colorvision Spyder 3 pro és Elite-vel működik a LaCie szoftvere, bár tévedhetek, nálam nem működött a 2pro-val. Bár azóta a revíziókkal és újabb szoftver verziókkal lehet, hogy életre kel!
Mikor váltottam a Spyder 2 pro-ról LaCie-re, ellenőriztem az EIZO-mat mindkettővel, és megerősödött bennem az, hogy milyen jó, hogy váltottam a LaCie-re, mert kalibrálásban ég és föld volt az eredmény, sőt olyan színtereket is mért, amit addig csak olvashattam az EIZO-król! Bár egy Spectralfotometer lenne a legkorszerűbb kalibráló a kijelzőkhöz, de ezek 300-700e Ft-ig terjedő ár-skálában mozognak!Azért ha kipróbálod majd, kíváncsi lennék az eredményeidre és a véleményeidre is.
-
old_artist
addikt
válasz
Gabifapeti #51 üzenetére
Üdv!
Sajnos, tudtommal csak a LaCie és a GetagMacbeth vagy az X-Rite eye-one i1 display2 koloriméteréhez kompatibilis a Lacie Blue Eye Pro azon szoftvere, amit keresel!
Csak ezen termékek széria számához biztosítanak (esetleg) az említett szoftvert is a számodra, elég húzós összegért (de itt és itt kapható külön is), de a LaCie koloriméterhez, ha regisztrálva vagy a support által, akkor letölhetővé teszik számodra a szoftvert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest