Hirdetés
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
A választ megkaptad.
Szerintem általánosságban irreleváns otthonra több százezres kalibrálót venni. Egyrészt kicsit aránytalan, ha mondjuk a monitor többszörösébe kerül, másrészt, ha a monitort nem munkára használja az ember, akkor biztos, hogy nem veszi észre a különbséget. Harmadrészt, pedig ha, nyomtatót nem kalibrálsz, úgymond feleslegessé válik ez funkció. Egyébként meg a i1D3 egy pontos és nagyon gyors műszer. Annyira kicsi hibaértékkel (deltaE) dolgozik, amit szabad szemmel már nem különböztet meg az ember a referenciától.
A Colormunki pedig szerintem ideális otthonra.(Egyébként kezdő vagyok a témában, de a fentiekben szerintem a többiek is egyetértenek. Ha nem, akkor javítanak.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Rendhagyó tesztünkben egyik, teszteléshez használt készülékünket és annak kistestvérét mutatjuk be: a GretagMacbeth monitorkalibrálóit.
- Yettel topik
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- BestBuy topik
- Egy óra, két rendszer
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Unigine Superposition Benchmark
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Fujitsu P27-8 TE PRO monitor fehér színben 2K/QHD IPS - képen van egy hajszálkarc
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG (38GL950G-B) 38" 175HZ GAMER QUAD HD LED MONITOR !
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! IPS / 3440x1440 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest