- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu363
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kérnék egy kis segítséget, mi a megoldás akkor ha töltésnél is a számítógépre akar csatlakozni és nem tudom vissza léptetni?
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
XYZZS123456 #25 üzenetére
Itt nézelődj.Ez 2010.07-es,de ennél frissebbet nem találni hivatalosan,mert elég szutyok a támogatás ezekhez a Teleatlas-os térképekhez,navigációkhoz.
A frissítőkártya az alábbi iGO 2006 navigációs szoftvert használó PNA készülékekkel működik: Mitac Mio (C310, C510, C710, C320, C520, C720, H610), DreimGO (DG-100, DG-110, DG-200), MyGuide (MG-3100, MG-3300, MG-4300, MG-SilverGuide 5000), Mapilot M6000, Altina (A660, A700, A800), LG.
Amennyiben készüléke nincs a listában érdeklődjön elérhetőségeinken.
Kérdések és válaszok a frissítéssel kapcsolatban
K: Milyen térképeket tartalmaz a kártya?
V: 2010. júliusi Magyarország térképet (M0-M7-M6/M60-M31 stb.) tartalmaz, azonban kelet- és nyugat-európai térképeket nem!K: A kártya használatával a szoftverem is újra cserélődik?
V: A kártya nem tartalmaz navigációs szoftvert, Ön a készüléke "régi" szoftverét használja, de új térképi állományokkal.K: Tartalmaz új 3D épületeket a térkép?
V: Nem. Az iGO MyWay 2006 szoftver és ennek PNA-s változatai (Pl. a Mio készülékek által futtatott MioMap stb.) nem tudnak megjeleníteni 3D-s épületeket, így a térkép sem tartalmazza ezeket.K: Mire jó ez a frissítés egyáltalán?
V: Az iGO8 és az Amigo szoftverek megjelenésével az Ön készüléke még nem vált elavulttá vagy használhatatlanná. Az iGO MyWay 2006 egy kiforrott, (igaz, a továbbiakban nem fejlesztett) szoftver, mely az új térkép használatával még tökéletesen használható navigációra. Így Önnek nem kell új szoftvert vagy készüléket vásárolnia, annak használatát megtanulnia, és mégis könnyen és gyorsan odatalál a keresett címre, de már az újabb utakat is tartalmazó Magyarország térkép használatával.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
XYZZS123456
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van ugye egy Mio C710 navigációm, és nincs meg se a telepítő cd-je se semmilyen papírja. De frissíteni szeretném mert még a gyári 2006-os program van rajta. Ezt a folyamatot, hogy kellene elkezdenem?Illetve milyen lehetőségek vannak?
Előre is köszönöm:xyzzs123456
-
Mclary79
csendes tag
Ma hajnalban megszűnt a probléma
MioMap V3 Updater végig futott, fogalmam sincs, hogy eddig miért dobta azt a hiba üzenetet. Amúgy muszáj, hogy kompatibilis legyen, mivel ez az egyetlen mód arra, ha frissíteni szeretném a térképet. Közel 861MB-ot töltött le magának
Andrea hangja akkor csak álom marad -
Mclary79
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy Mio C710-et és a következő problémám lenne:
MioMap V3 Updater-t futtatom és ezt a hiba üzenetet kapom:
''Update is unfinished. HTTP exception has occured.''
Másik:
Nem lehet valahogyan a navigáció magyar hangját -Moha bá- lecserélni Andrea hangjára?
Ha valaki tud megoldást a problémákra, kérem segítsen.
Köszi -
IppY
tag
''bár a C710 önmagában is alkalmas mikrofonnak, érdemesebb inkább rákötni a rádióra, amely jó esetben rá van kötve egy kihangosító rendszerre, amelyhez jó esetben tartozik egy jól elhelyezett mikrofon. Enélkül is működik, de a beszélgetőpartnerek nem mindig hallanak jól.''
Kérdés:
hogy lehet rákötni? nagyon meg kel buherálni? gari nem vész el?
ki tud ilyet megoldani? ismertek valakit?
Köszi! -
Dean
tag
up
-
Dean
tag
sziasztok!
engedjetek meg 1 kérdést a kezdőnek
ha van ''extra'' térképem azt csak kártyára tölthetem fel vagy a gépbe is?
ha PNA-ra, azt hogyan
ha kártyára akkor lényeges a file stuktúra vagy csak rányomom az .fbl-eket meg a license.db-t? (USA_California_oem.fbl)
ja és a térkép IGO amerika & kanada
köszi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zolidujv
csendes tag
sziasztok, nekem is Mio C710 frissitési problémám van, és nem todok a végére járni. Légyszi segítsetek!!!! Előre is köszi.
-
Dre_Powell
tag
Roppant érdekes, egyenlőre megoldódott magától. Felment a frissítés.
-
válasz
Dre_Powell #13 üzenetére
A ''... vmi http error blabla....'' üzenet kellene pontosan.
Xiaomi 13T
-
Dre_Powell
tag
Sziasztok! Van nekem egy mio c710-esem. És próbálnám frissíteni a szoftverét 3.2-re. Elindítom a MioMapV3Updater.msi -t, feltelepül. Aztán indítom a miomap updater-t kiválasztok minden frissítést (alapból ezen van), és mindíg hiba, vmi http error blabla.... Valami külföldi fórumon is hivatkoztak iylen hibára, csak nem tudok angolul vmi sokat.
Már vagy ötödszörre próbálom. Aztán mindíg futtathatom a miomap 3.11 helyreállító szoftvert a cd-ről.
Az se tudom hova, vagy kihez forduljak. -
syradan
csendes tag
ActiveSync-kel lehet a térképet is frissíteni? Mert nekem nem sikerült összekapcsolnom a GPS-t ActiveSync-kel. És valahol azt olvastam, hogy nem képes ezen keresztül kommunikálni...
-
PrinczA
őstag
Ha már van benne kihangosito, adhatak volna hozza egy kulso mikrofont.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Asus P525-re is hamar rátehette a Mobilarena a ''kezét''. Viszont érdekes, hogy a SE P990i nagyon itt kopogtat már, és még nem volt róla teszt.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Efreet
senior tag
z610i connected?!
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Kérdésem megválaszoltatott, köszönöm!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
''Külön öröm, hogy OBEX fájltranszferre is képes az eszköz, ezért a telefonkönív bejegyzések átküldése is gyerekjáték''
Nekem tetszik a szerkezet, bár én a PDA fele kacsintgatok. Áráról mit lehet tudni?"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Viszont gondolom drágább, mint a 310-es, és már az is nagyon drága volt...
Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A C310 bátyja komolyabb külsővel és nagyobb tudással érkezett hozzánk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól
- Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest