Mio C710 - kihangosító és GPS

Hirdetés

Bevezető

Ez kérem egy PNA. Personal Navigation Assistant. Abban különbözik a PDA-tól, hogy elsősorban navigációs célokat szolgál, bár Windows CE fut rajta, illetve tud még egy két okosságot, de nem kéziszámítógép. A PNA születése a Mio-nál egyszerű felhasználói kutatás eredménye volt: a vásárlók nagy része azért vett PDA-t, mert navigálni óhajtott, de ezenkívül szinte egyetlen egyéb funkciót sem használ.

Sima ügy: készítsünk egy olyan PDA-t, amelyen célszoftver fut, nem kell konfigurálgatni, ROM-ot frissíteni, kalibrálni semmit, csak beteszem a kocsiba és jónapot. Úgyhogy megszületett a C310, amelynek tényleg ez volt a célja, de aztán csak belekerült egy kis MP3 lejátszó, egy csipetnyi fotónézegető, valamint néhány játék, ha már úgyis elbírta a szoftver, akkor miért ne.

Teszteltük, jó volt, de tudtuk, hogy van C710 is, és a nagyobb verziószámok törvénye alapján annak jobbnak kell lennie. Nos, jobb. A hazai forgalmazótól kapott készülék engem speciel levett a lábamról, ilyen cucc minimum kell a kocsiba, bár maga a készülék többet ér lassan a 13 éves gépsárkánynál, de annál szebb az élmény, amikor luxusverdákból kukkolnak át kopaszék, hogy mi a fene az a TV a műszerfalon.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Mio

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés