Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkrage
csendes tag
Én 4 gépen próbáltam
Teljesen kiborít hogy közel 2 hónap alatt 10 alkalommal próbáltam tanítani és abból 2X napokig nem tudtam. Vagyis nem tudom hogy most mi lesz ebből. De marha bosszantó mert most nagyon kellett volna. És ráadásul nincs is magyar területi képviselet mert a magyar számnál is egy angol faszi veszi fel a telefont...
-
Darkrage
csendes tag
Üdv mindenkinek! Esetleg valaki használ itt Logitech Harmony 300i típusú távirányítót? Nekem van egy eddig működött is szépen, viszont a napokban azt csinálja hogy kiválasztok egy készüléket, rányomok hogy Sync és ugye ilyenkor töltené fel a készülékre a távirányítandó készülékek adatait. Eddig ez a töltő csík végig ment 30 másodperc alatt, és el is készült a távirányító. Jelenleg viszont megakad a Syncing in progress... feliratnál a töltő csík elején és nem megy tovább. Ez miért lehet? Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót más készülékkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest