Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petimoto

csendes tag

válasz Bator92 #74 üzenetére

Hali!
    A Harmony 785-ösről a személyes tapasztalatom:
    Szép design, jó fogás, jó akksi, szép dokkoló, széles beállítási skála, mozgásérzékelős (gyorsulásmérős talán) háttér és kijelző világítás...
    A kedvenc csatornákhoz logók is társíthatóak, ami nagyon tetszik, az egyetlen hiba hogy nem lehet a favorite channels-t átírnom magyarra, és hogy mindig az utoló helyen található az LCD kijelzőn... (Így nem lehet csak max 5 extra gomb a TV-nézésnél, ha nem akarsz lapozni, mert szeretnéd a kedvenc csatornákat használni, habár a tv-zéshez kellhetne a legtöbb extra gomb)
    Testreszabható még a háttér színe, és a slideshow, amit automatikusan lejátszik, mikor dokkoltatod... És tud 24 órás időkijelzést ( hála az eu-nak :) )

Pl. Egyből ismerte a UPC setupbox-át, amit az előző unimra nem tudtam felprogramozni... No, és minden eszközöm.
    Ami billentyű kellett még azt is pillanatok alatt be lehet tanítani neki az eredeti távról, és nem körülményes szerintem... Sőt lehetőség van egy un. RAW módban is taníttatni, ahol sikerült 3 gombnyomást is elfogadtatni vele egyetlen billentyűhöz... Így a max 5 billentyűs szekvenziát is ki lehet játszani, és akár a legtöbb gombnyomást igénylő 3 órás kikapcsolás időzítést is be lehet kapcsolni egyetlen gombnyomásra...
    Az activity-k is jól testreszabhatóak, eddig nem ütköztem akadályba ezen funkciójával...
    A sebességeket is szépen be lehet állítani vele, ezzel sincs kifogásom, habár nem sikerült 100%-osan megcsinálnom, hogy a TV-m hangerejét és az erősítőm hangerejét egyszerre gyorsan állítsam... (Ha tud valaki rá megoldást jelezze, sajna nem tudtam folyamatosan nyomva tartott gomb mellett halkítani, hangosítani, akármilyen gyors jeladásra is állítottam... )

A legnagyobb gondomat a netes beállítás jelentette, mivel mindig vagy 3-adjára sikerült neki az adatokat elküldeni a logitechez, de ekkor is 3x2 perc el is telt... És egy activity beállításnál, jó pár lapot kell végigpörgetni... (Nem tudom miért csinálta nálam, tűzfal kikapcsolva, víruskereső szintúgy...) De viszont a munkahelyemen tökéletesen gyors volt és hibátlan a kapcsolat a logitech-el... (Nem tudom mit nem szeret a hálózatomban...)

Összességében: Fentebb felsoroltam az összes hibáját, bár csak jókat akartam írni, de így teljes a kép, amúgy tényleg leegyszerűsíti az életét, akinek van pár távvezérlője... Tényleg igaz az, hogy EGY gombnyomásra mindent!!! Sose gondoltam volna... 10 pontból 9 -et adok neki, de csak azért mert otthon lassú a kapcsolat.
    (Bár telefonon beszéltem egy supportman-el aki a members.logitech.com -ot ajánlotta, ami már teljesen gyorsan működik, bár a felület grafikáját vissza is vették picit... )

Vegyen mindenki Harmony-t!!! :)

Új hozzászólás Aktív témák