Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• junkpod

nagyúr

válasz junkpod #768 üzenetére

hurrá! sikerült megoldani, nem egyszerűek a Panasonic mérnökei az tuti...

Szóval megoldás ha Panasonic DMR EH-67 és Harmony 600 együttműködését szeretnéd. (szerintem bármilyen Panasonic DVD esetében is ez működhet)

probléma: nem vált a Pana megfeleő inputra

ok: az eredeti Pana távon nincs olyan gomb, hogy direkt input kiválasztás csak egy "Drive Select" ami scrollozza az inputokat (DVD->HDD->SD), viszont a készülék ismer ilyen parancsot (mmiért nem rakták ki távra???) íyg tévesen azt hittem, hogy a scrollozós input váltást kell beállítani a Harmony Device settingsben.

megoldás: a Harmony Device Settings, Input settings részében NE a második scrollozós típust válaszd ki hanem az első "direkt választok inputot" típust, erről tovább lépve lesz módod a 3 input választáshoz hozzárendelni a megfelelő parancsokat (Assign command, InputHDD...). Egyébként lemértem bekapcsolás után kb 10mp mire fogad parancsot, főleg ha előtte DVD üzemmódban volt mert elkezdi tekerni a DVD lemezt, tehát egy 11mp Power Input delay elegendő. Viszont ha a bekapcsolás és input váltás után mást is szeretnél csinálni, akkor a listába érdemes beszúrni egy 2mp delay sort és utána a parancsot, különben nem ért a szóból.

tanulság: a Panasonic egy hisztis p.csa:)

• ZooLee

senior tag

válasz junkpod #768 üzenetére

A 5 sec nagyon kevés, a legtöbb eszköznek ez nem elég. Nekem a TV-nél 8 sec van megadva, de pl. a Wayteq HD95CX-nél már nem is szórakoztam ilyennel, mert kb. 30 másodperc, úgysem várom ki, rátettem az egyik gombra, hogy kézzel el lehessen indítani.
    Próbáld még feljebb emelni ezt az időt (egyszerűen nérd le, hogy tényleg mennyi ideig tart a bekapcsolástól míg reagál a menü gombra) és/vagy csinálj egy makrót, amit egy gombnyomással elindíthatsz, ha esetleg mégsem működött volna.

Új hozzászólás Aktív témák