Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
És az a vicc, hogy első mozdulatom az Ebay volt, mondom veszek 10 dollárért LCD-t, 5 perc átszerelni, aztán minden szép és jó. De mivel nincs szervizük, így nem kerülnek ki a szabadba az alkatrészek sem; nem tudom megvenni. Olvastam neten többeknél is, hogy volt hasonló ötletük, aztán nem jutottak semmire.
Az akksi, a dokkoló, a táv többi része teljesen kifogástalan, szóval akkor gondoltam megtartom alkatrésznek ahhoz amit most küldenek. De persze most meg már nem tudnak One+-t küldeni... ki van ez találva. Itt van egy cirka 40 ezres készülék ami 10 dolcsiból javítható lenne, és akkor még magas összeget mondtam. De nem, keletkezett inkább még egy elektromos hulladék.

Az előző 525-nél nálam is gombok viccelődtek, hívtuk őket, már nem volt garis, adtak 50% OFF kupont. Aztán addig addig maszírozgattam a távot, míg nem is volt érzékelhető a hiba, így olcsón eladtam. Sztori vége: a srác aki megvette, nem tudta programozni, egyszer kérdezett csak; miután ráírtam másnap, hogy na, sikerült-e megoldani, visszaírta, hogy áhh, felidegesítette a dolog, és kettétörte a távot.

Legkalandosabb tech élményeim köthetők a Harmony sorozathoz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest