Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• R.Zoli

őstag

válasz Slax #80 üzenetére

Ez attól is függ mint írtam ,hogy a házban mennyire van meleg...Ha az alulról jövő légáramlat 35 fok körüli levegő akkor sok jóra ne számíts...Ezt úgy értem ,hogy a táp nem lesz hűvös ahhoz képest mint amilyen nálam pl...

HA kivágod felette a házat azzal nagyon sokat segítesz neki.De szükséges az alacsony házhőmérséklet is...Az alacsony házhőmérsékleten a 31-32 fok körülit értem vagy az ez alattit...

A legoptimálisabb ház ennek a tápnak a stacker mert könnyedén tud szellőzni...Ha pedig kevés lenne egy Zen akkor vesz az ember még egyet és berakja a másik táphelyre...Persze ehhez a tápok földjét egyesíteni nem árt ,de szakértő könnyedén megoldja és ez a táp elég tökös ahhoz ,hogy bírjon egy ilyen párhuzamos működést...

Arról nem is beszélve ,hogy könnyedén kivágható a Stacker felső lapja így a második táp is könnyedén szellőzhet :) Valszeg én is zt fogom csinálni de a jelenlegi konfigomnak az egytáp is bőségesen elég szal felesleges pénzkidobás lenne csak még egy Zen...Max. jól mutatna a házban :D

Új hozzászólás Aktív témák