Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
R7-10 végre egy külsőre is szép példány a minirágcsik közt!
-
Muréna
őstag
válasz
Blackhole13 #37 üzenetére
itt nem a nanométerről van szó..
Itt arról van szó, hogy az adott alaplap támogatja-e az 1333FSB-s procikat..
ha igen akkor gond nélkül bele megy, ha nem akkor vagy bios frissités vagy új lap kell alá.. -
Muréna
őstag
válasz
oettinger01 #36 üzenetére
vannak már G0 E0 steppinges procik a piacon..
-
kicsivocsok
csendes tag
válasz
oettinger01 #36 üzenetére
külföldi fórumokon már G0-s quad-okat tesztelnek, szal sztem most júli 22-től ezek lesznek (mer asszem a QX6850-esből csak ez a revízió van, de nem vok benne bizti)
-
oettinger01
őstag
válasz
kicsivocsok #29 üzenetére
G 0-ás most is beszerezhető vagy az majd csak a 45nm-esek között lesz?
-
Csyppa
senior tag
válasz
Blackhole13 #31 üzenetére
A C2D-k meg a C2Q-ok? Nem, a 45 nm-rel még várni kell néhány hónapot.
[Szerkesztve] -
Crytek
nagyúr
Remélem az E6600 ára lemegy olyan 32-35 k-ra!
-
Blackhole13
senior tag
Ezek a procik viszont már 45nm-el készülnek, ugye?
-
Versus
senior tag
válasz
kicsivocsok #29 üzenetére
Ezek szerint tényleg egyértelmű :
[link]
Úgy tűnik ez lesz az új ''viszmindent'' kategória ! -
kicsivocsok
csendes tag
Ezek az új core 2-k agyon jól tuningolhatóak, kicsit kevesebbet is esznek (meg melegednek), de viszont kisebb szorzó! ha jó alaplapot és memóriát szerez valaki, akkor megéri, mer tényleg jól húzható, de amúgy egy gyenge lapban nem ér sokat..
a q6600-asból pedig a G0-s revíziót kell megvárni, ami megint jól húzható (elvileg az is most jelenik meg) és akkor egyértelmű, hogy meg kell venni -
Loretto
veterán
Nagyon jó árban vannak az intel új dolgai.
Ez a nagy sebességű görgető jó, vagy csak villantás? Hátha idekallódna egy az MX610 helyett. Bár nem hiszem, hogy 15000 forint alatt megállna. -
Drizzt
nagyúr
Én 4500-at, vagy 4400-at szeretnék venni, a főkérdés pedig az, hogy tunin szempontjából melyikkel járok jobban? Valószínűleg Scythe Infinity fogja hűteni, meg másik kérdés, hogy van-e attól jobb hűtő max. 2k-val drágábban?
Esetleg 6320? Asus P5K a kiszemelt lap hozzájuk. -
Versus
senior tag
Hát ez az,a nagy teljesítmény pont a játékokhoz kell és az újak szépen támogatják is a több magot (pl. Lost Planet) ,ráadásul pont olvastam valahol hogy a Crytek cuccokban a 4 magosoknál a fizikai modellezést is a processzorra bízzák és nem kell Ageia a teljes látványvilághoz.A 4 mag ellen szól az esetleges magasabb fogyasztás és szolidabb húzhatóság,a 2 magosról meg tippem sincs mennyire húzható és hogy a magasabb fsb-ből profitál-e valamit ?
Valamiért mégis a 4 mag a szimpatikusabb ,amúgy sem vagyok egy hc tunningoló ,igaz az E6600 durván odavágott a lelkivilágomnak a 400-as fsb-vel anno !
Ja és egy alapos összevetés PH teszt keretében igazán izgalmas lenne !
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Ez az E4500 eleg jo vetelnek tunik relative alacsony koltsegvetesu gepekhez, es az ara is eleg szimpatikus.
-
Versus
senior tag
Komoly dilemma :
E6850 vagy Q6600 ?! -
kefete
tag
Winampban mindig külön kell engedélyezni a Global Hotkeys opciót, nem a billentyűzet hibája.
-
rudi
nagyúr
válasz
FehérHolló #11 üzenetére
Hol állította ezt bárki is? Q6600-as 9 x 266 MHz = 2,40 GHz. Egyébként az Intel kicsit keveri itt a fogalmakat. Nézd csak meg, az 1066 MHz és társai jelentik az FSB-t náluk [link]. Amit mi FSB-nek hívunk és a BIOS-ok többsége is, az a Quad Pumped Bus alapórajele, ami néggyel szorzódik.
-
edgR
őstag
válasz
FehérHolló #11 üzenetére
kerd mar rajtam szamon az o elirasukat, legyszives.
latom te ilyen mindenlebekanal emberke vagy
ha +figyeled akkor viszont a listaban szereplo fsb ertek az helyes.
-
shtml
őstag
[quote=rudi]...itt is optikai érzékelőt találtunk, amit jobban szeretünk, mint a lézereset.[/quote]
Miért? -
(Kolombusz)
veterán
MX620 biztos jó egérke lesz, nekem MX600 van szeretem, bár még egy éves sincs és néha érdekes hangok jönnek ki a bal gombjából.
-
DeSanto
őstag
válasz
FehérHolló #11 üzenetére
Elírás....
Minek kell mindenbe belekötni?
A szép magyar mentalitás....
Gratulálok -
radírfej
senior tag
furcsa, hogy azután is crossfire rendszert lehet építeni intel alapokra, hogy az AMD rátette szőrös mancsát az ATI-ra.
-
Blackhole13
senior tag
Majd idővel jön az E6450 is, vagy ennek felel meg az E6550?
-
ansell
tag
Sapphire 2600XT DDR3 melyik nagykernél van?
-
Csyppa
senior tag
Jól vettem ki a szövegből hogy a Q6600-at 65k környékére akarják leárazni?
Mert az már igencsak jó (ár) lenne -
Akheron
senior tag
Jó kis egérnek tűnik az az A4tech-féle, de sosem fogom megérteni, miért nem használják a Bluetooth technológiát, ha egyszer szinte minden hordozható számítógépben adott. Anno hetekig keresgéltem, mire végül sikerült ráakadnom egy Bluetooth-egérre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest