- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Szerintem, ha Te megteheted azt, hogy most építesz egy Core2 rendszert, akkor azt nem fogod három évig őrizgetni.
A konfigomat két éve építettem, és mára már sokkal jobban elavult, mint akkor sejtettem volna. Pedig nekem legalább a dx9 elavulása nem tett be ráadásképp.
Persze, ha nem teheti meg az ember, hogy fejlesszen, akkor kompromisszumokat köt (építkeztem-megnősültem).
De ha most tetszenek neked egy Core2 és egy 7900 -as (némi voltmoddal) adta lehetőségek, akkor mindig is a legjobbat szeretnéd, és a gyártók pedig megtesznek mindent, hogy legyen lehetőséged a pénzedet elkölteni!
Nekem most a fejlesztéshez csak az alaplapot, a procit, a memoriákat, a vga -t, meg a tápot kell kicserélnem, a többi maradhat!
Szóval, 1.5-2 év, és a hájghtekhez mindent cserélni kell!
Persze, ez csak az én véleményem!
Éljen a Core2!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest