Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Szerintem, ha Te megteheted azt, hogy most építesz egy Core2 rendszert, akkor azt nem fogod három évig őrizgetni.
A konfigomat két éve építettem, és mára már sokkal jobban elavult, mint akkor sejtettem volna. Pedig nekem legalább a dx9 elavulása nem tett be ráadásképp.
Persze, ha nem teheti meg az ember, hogy fejlesszen, akkor kompromisszumokat köt (építkeztem-megnősültem).
De ha most tetszenek neked egy Core2 és egy 7900 -as (némi voltmoddal) adta lehetőségek, akkor mindig is a legjobbat szeretnéd, és a gyártók pedig megtesznek mindent, hogy legyen lehetőséged a pénzedet elkölteni!
Nekem most a fejlesztéshez csak az alaplapot, a procit, a memoriákat, a vga -t, meg a tápot kell kicserélnem, a többi maradhat!
Szóval, 1.5-2 év, és a hájghtekhez mindent cserélni kell!
Persze, ez csak az én véleményem!
Éljen a Core2!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest