Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként az egyik linket elbaltáztam, ez akart lenni: [link]
A64 rendszerekben két szorzóval kell foglalkoznod: a processzoréval és a Hyper Transzport-éval. Az előbbit hagyd Auton, az utóbbit pedig úgy állítsd be, hogy HTszorzó x External Clock-kal ne lépje túl az 1000MHz-et. -
robyeger
addikt
Nincs előttem a deszkád bios-a, de van benne olyan opció ahol a proci 200Mhz alapórajelét lehet növelni(húzni), így legalább a memóriád is gyorsulni fog.(az nem baj, ha az időzítése ezáltal növekedni fog vagy növelni kell) Van egy másik variáció, amikor leveszed a proci és a hypertranszport szorzóját és megprobálod 333mhz vagy fölé csalni a proci alapórajelét. Az első variáció az egyszerűbb, de némely játékoknál talán a második verzió többet hoz a konyhára. Az Athlon64-esek klubja topicban szerintem részletesebben tudnak segíteni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest