- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
o0tomy0o
tag
Teszt meghozta a kedvem, elugrottam az edigitalba azt vettem is egy E5-t...
Igen. Kicsivel a várakozásomon felül teljesít. igényes, szép kialakítású. Hangja jobb mint a fülem, szal számomra tökéletesnek is nevezhető. Eddig nem bántam meg. Ajánlom mindenkinek! -
o0tomy0o
tag
Sztem srácok kár ide kevernetek a telefonokba épített mp3-lejátszót... Én direkt ammiatt vettem n6230-ast, mert sokat utazom, azt gondoltam akkor legyen ez is benne. Szart sem ér. Ha valaki állt már folyosón két sorban másodosztályon az tuthatja hogy oda kell a hangerő. Igen tudom, de inkább elrontom a fülem... Egy mp3-lejászó mindig is jobb lesz mint a telefonba épített, mert a telók olyanok hogy legyen minden benne, ugyan fos minőségűek de ennyivel többért tudják eladni...
Amúgy 1 pirospont a Meizu-nak mert 50 óra az mégiscsak annyi amennyi. Nem belső aksis, elemet bárhol lehet venni. Ha a belső aksis bírna 50 órát meggondolnám de így... Most még bír 10-16 órát lejátszani, de fél év múlva lehet már csak 5-t. Több körítés, és amúgy sem utcán kell kristálytiszta muzikát hallgatni 100 rugós Hi-fi fülessel. Az a kis körömnyi szines LCD meg mi a bélnek... akinek az kell vegyen egy miniDVD lejátszót ugyan annyiért (40 rugó ugyancsak) azt nézze azt. Többet érne. Úgyis zsebben van. Azt a kevés helyet meg ki a fene pazarolja el hogy olyan kis kijelzőn szerencsétlenkedve megnézzen két kis pixelt szaladgálni.... szubjektív vélemény. Ez a kategória amelyik pont azt nyújtja amire egy átlag usernek max. kelleni fog. Jó hang, közepes de elég tárhely, hosszúúú lejátszási idő, sima mezei AA-s elemmel megy ami lassan bokron lehet termeszteni... sztem aki kicsit is racionálisan gondolkodik ezügyben belátja hogy ezek a szempontok.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest