- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
antdomi
csendes tag
"Hát tudod, ritkán találkozom olyan fazonnal, akinél a pofátlanság ilyen szintű tudatlansággal (a leírt dolgok alapfogalmak) és érzékszervi gyengeséggel (bárki érzékelheti őket és adott esetben kulcsfontosságúak) párosul..."
Örvendek, hogy te tökéletes vagy, sőt mondhatnám emberfeletti...és az IT minden ága-boga is a kisujjadba van
én is ritkán találkoztam ilyen "fazonnal".
"Az általam írottak csak egy technikai analfabéta számára tűnnek marketingszövegnek..."
Szerinted a 6-komponenses HUE, gain/offset, 3D LUT stb. kifejezések esetleges nem tudása technikai analfabetizmusnak minősül? Nem is tudtam, akárcsak azt, hogy a 24 bit/192 kHz-et "bárki érzékelheti őket és adott esetben kulcsfontosságúak" -
lenox
veterán
Eleg sokan csinalnak mar 10 bites panelt 16 bites processinggel, ez a resze mar nem olyan nagy szam. 12 bites panelt meg nem nagyon csinalnak, full dci-t sem csinalnak, ennyire feketet sem, ilyen reszletesseget a sotetben sem. Jo ez az Eizo is, de mas liga, nyilvan mas felhasznalasra van szanva.
-
dezz
nagyúr
"(már ha a 12 bitet nem bővítik ki ők is 16-ra szintén ditherrel)." -> Kifelejtettem: ebben az esetben nem nagyon látható a különség normál nézési távolságból. (Gy.k. pl. a TN-ek 6-bit+FRC-jéhez képest itt töredék különbségekről beszélünk, amit pixel szinten már nem igazán lehet meglátni -- ellenben sok pixelből álló felületek egymáshoz képesti eltéréseit igen.)
-
antdomi
csendes tag
Nem a műszeres vizsgálat szerint szoktam dönteni, hogy mi a jobb, hanem az emberi érzékelésen. A készüléket emberként használom, nem gépként és amit nem látok/hallok, az számomra nem érdekes.
Az x-fi hangkártyák technikai felépítéséből adódó "csodák" sem tudom kinek annyira érzékelhetők, mint amilyennek mérőműszerekkel lehet érzékelni. Ki képes füllel érzékelni a 24bit/192 kHz minőségű hangot? Egész biztosan senki, de azért jól mutat a dobozon jó nagy betűkkel kiemelt reklámként. Mivel a hagyományos Audio-CD 16bit/44 kHz-énél sokkal jobb minőség, -füllel hallgatva viszont nem - sokan büszkén képesek extrém árat is fizetni érte csupán a jobb minőség tudata miatt is.
Ha már a színekről is szó esett, akkor azt szeretném megtudni, hogy ez az EIZO monitor x.v. Colour szabvánnyal kompapibilis-e?
Ami pedig a képminőséget és az árat illeti, az LG W3000H-BN 30" LCD monitor kb. felébe kerül, ráadásul nagyobb képernyő, nagyobb felbontással és a képminőségben nem találtam semmivel sem jobbnak a tesóm EIZO-ját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 1
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest