- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmaci
tag
válasz
pusszycat #78 üzenetére
Pedig, ha jól, emlékszem, a legelső kisérleti tapicskolós felületet pont a Nokia mutatta be, de aztán hanyagolták a dolgot és csak a Symbian3-mal (lásd az én 808 PW-met) tértek vissza, de már ez volt az utolsó a Symbian esetében, már csak a droidos X-sorozat maradt.....
-
gmaci
tag
válasz
tibcsi0407 #38 üzenetére
Mondom, szellemi vagonlakóként, hogy hardverben nem is igazán kellett nagy teljesítmény a Symbian-hoz, kb. fele akkora, mint a droidhoz és mégis hozta ugyanazt a szintet majdnem.....
A platformot meg ugyanúgy lehetett volna tovább fejleszteni, mint a többit (droid, ios, Wp, sailfish, meego, stb.), hiszen alapban megvolt benne minden, amit a többi oprendszer éppen most próbál elérni..... -
gmaci
tag
válasz
tibcsi0407 #15 üzenetére
Hát én nem tudom...szerintem a Symbian-ban még lehetett volna fejlesztési potenciál( mondom, mint szegénysori egyszeri felhasználó, akinek még mindig Nokia 808PW-je van), mert az én kategóriámnak megfelelően, nagyjából minden benne van, ami kellhet, a hangvezérléstől kezdve a GPS, Web, közösségi fórumok, zseblámpa, kiváló foto-video, stb. és mindezt egymagos procival, kevés rammal, jó akksival, a mai napig akadálymentesen mükszik, kár, hogy már az appok nem támogatják......
Szerintem túl hamar lemondtak róla és két szék között a földre huppantak, megpróbálták a droidot is (X1?), de már késő volt.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged