Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmaci
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hát én nem tudom...szerintem a Symbian-ban még lehetett volna fejlesztési potenciál( mondom, mint szegénysori egyszeri felhasználó, akinek még mindig Nokia 808PW-je van), mert az én kategóriámnak megfelelően, nagyjából minden benne van, ami kellhet, a hangvezérléstől kezdve a GPS, Web, közösségi fórumok, zseblámpa, kiváló foto-video, stb. és mindezt egymagos procival, kevés rammal, jó akksival, a mai napig akadálymentesen mükszik, kár, hogy már az appok nem támogatják......
Szerintem túl hamar lemondtak róla és két szék között a földre huppantak, megpróbálták a droidot is (X1?), de már késő volt..... -
törölt tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem egész extrém platformok is bejöttek, ami végül nem lett annyira népszerű. Pl. WM.
Annyi biztos, hogy érteke most is van, ha nem is olyan erős, de az emberek ismerik. Költséghatékony egy már bejáratott nevet felkarolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Synology NAS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát én nem tudom...szerintem a Symbian-ban még lehetett volna fejlesztési potenciál( mondom, mint szegénysori egyszeri felhasználó, akinek még mindig Nokia 808PW-je van), mert az én kategóriámnak megfelelően, nagyjából minden benne van, ami kellhet, a hangvezérléstől kezdve a GPS, Web, közösségi fórumok, zseblámpa, kiváló foto-video, stb. és mindezt egymagos procival, kevés rammal, jó akksival, a mai napig akadálymentesen mükszik, kár, hogy már az appok nem támogatják......