Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor ,amikor a Nokia félrement a kínai gyártók térnyerése még fasorban se volt....
A Nokia akkor nem a kínaiakkal versengett, hanem az érintős piacon próbált valamit.
Emlékezzünk csak vissza: Nokia 5230 - 5800 /2009 /, és társaik, érintős Symbian...
Ekkora az Android még épp, hogy csak pislákolt. / 2008-2009 körül jött ki a HTC Dream /
Kínaiak meg még sehol.. ÉS már itt kiszaladt a szekér a Nokia alatt... Utána próbálkoztak a Microsofttal, akkortájt megerősödött a Samsung, a csapból is az iPhone és a Galaxy jött...
Na ez tett be a Nokiának, nem a kínai.
Én 3 éve vettem az első kínai mobilom, az akkor MT6589-essel volt, ár-értékben jó volt ,de azért nem kimagasló.. Nem egy Nokia porbatipró hardver... És akkortájt nem volt más a kínaiaknál, esetleg néhol egy kis Qualcomm...
Szóval nem ez okozott a Nokiának gondot. Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest