Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor ,amikor a Nokia félrement a kínai gyártók térnyerése még fasorban se volt....
A Nokia akkor nem a kínaiakkal versengett, hanem az érintős piacon próbált valamit.
Emlékezzünk csak vissza: Nokia 5230 - 5800 /2009 /, és társaik, érintős Symbian...
Ekkora az Android még épp, hogy csak pislákolt. / 2008-2009 körül jött ki a HTC Dream /
Kínaiak meg még sehol.. ÉS már itt kiszaladt a szekér a Nokia alatt... Utána próbálkoztak a Microsofttal, akkortájt megerősödött a Samsung, a csapból is az iPhone és a Galaxy jött...
Na ez tett be a Nokiának, nem a kínai.
Én 3 éve vettem az első kínai mobilom, az akkor MT6589-essel volt, ár-értékben jó volt ,de azért nem kimagasló.. Nem egy Nokia porbatipró hardver... És akkortájt nem volt más a kínaiaknál, esetleg néhol egy kis Qualcomm...
Szóval nem ez okozott a Nokiának gondot. Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő