- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
mi maradt?
volt közben egy ATX2.0->2.2 váltás is, 12Vn eléggé megnőtt az igény, szóval tápcsere is befigyelhetett AGP-> pciE váltáskor, ház talán maradhatott, lap proc mem vidkari változik... aháá, a vinyók?
nekem mondjuk a komplett AGPs gépem ment kishugomhoz, volt is öröm, hogy milyen jól megy a HoMM5.
a p55ös 3mmel odébbtolt lábkiosztása minimum undorító az inteltől, a fenéért nem lehetett tartani a 72 vagy 80milimétert. universal felfogatót 72 és 80 mellett még lehetne is gyártani, de 72 75 és 80 egyszerre annyira nem egyszerű...
apropó, a tuning: megnéztem ezt a TR terméket, nekem TRUE LEnek néz ki (kevesebb hőcső, mondjuk a TRUEk nagy hőmérségletig is remekül skálázódtak)... szóval a 4ghzes tuning csak addig hangzik jól, amíg nem kell rászámolni minimum +12-16ezret a hűtésre még. bár akinek van lga775re valami óriása, az megússza a párezres átalakítóval.
2600 és EVGA: okés, csak fél év múlva majd kijön a p65/x68 és ez az érték már átlagos lesz. ld p35+6xx0 520-540es wall vs p45+8x00 bőven600+.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest