- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seci
tag
Sziasztok!
Az S7-es telefonom szó szerint vízálló lett, mert megállt benne a víz!
Garanciában nem javították, mert szerintük nyitva volt a SIM tálca (nem volt) és ott ment be a víz!
A telefonon semmi repedés karc nem volt!
Ultrahangos tisztítás sem segített rajta.
Ha a telefont töltőre teszem akkor először pirosa világít a LED pár másodperc múlva meg zölden!
Ha számítógépre csatlakoztatom akkor felismeri a gép Samsung MTP eszköznek, de adatot nem tudok már menteni még a Smart switchel sem!
Járt már más is így?
Minden javaslatot, ötletet szívesen veszek!
Köszi! -
zümzümm
senior tag
válasz
NandorHUN #29 üzenetére
"1-2 év és már okos telefon gyártók nem fognak tudni kitalálni olyat, amiért megérje leváltani a készüléket."
Naja, ezen én is szoktam agyalni
Bár az S7 megjelenésével, számomra megszületik a tökéletes telefon amit aztán hosszú-hosszú évekig nem fogok lecserélni. Jól néz ki, jó kamera, cseppálló, szép kijelző. Számomra ezek elég fontosak.
Nemsokára tényleg valami totális újdonságot kell kitalálniuk ahhoz hogy váltásra bírjanak minél több embert.Mondjuk egy félig-meddig, retina/pupilla vezérlésű kijelző lehetősége...
Miután bekapcsolod ezt a vezérlési módot, egy 3-4mm átmérőjű halvány/átlátszó karika vagy pont jelenik meg a kijelző azon pontján, ahová épp nézel. A színe aszerint változna, hogy az alatta lévő képi tartalom színeitől könnyen megkülönböztethető legyen. A szemed mozgásával mozgatod ezt a karikát/pontot. A "koppintás" funkció pedig ahogy eddig is, kézzel történne egy érzékelőn. A készülék oldalának azon részén tudnám elképzelni ezt az érzékelőt, ahol alapból a legnagyobb többségnek a hüvelykujja a telefon oldalához ér, a telefont kézben tartva. Dupla érintéssel előhozod ezt a karikát/pontot, egy érintés pedig egy "koppintásnak" felelne meg.
Mondjuk annyi haszna lenne, hogy így biztosabban kézben lehetne tartani a telefont.Hmm, asszem le kéne védenem...
-
Dare2Live
félisten
Vízállóság meg repedő/törő képernyőket válasszuk ketté/ne keverjük.
Akinek fontos a vízállóság mert elkaphatja egy eső egy nyári fesztiválon vagy épp hazafele..., ráboríthatja gyerek ücsit, haver/ő a kocsmában a sört..., kádban is képes nyomkodni a telót... annak nagyon hasznos dolog a vízállóság.
Berepedő kijelző veszély esetén el kell felejteni az üveg/gorilla glasos mobilokat. Picit szarul esve fejmagasságból elengedve, sött zsebből kirántva, leesve is repednek, pokhálósodnak. Márha nem maguktól mint egyes Samsungoknál. pl [link]
-
iNfAntRy
senior tag
Ja igen tényleg , már én is emlékszem erre a magyarázatra. Kiváncsi vagyok most hogy oldják meg a prémium anyaghasználatot és a strapabíróságot. Szerintem ez rengeteg embernek bejöhet majd, mert sokan azért nem vesznek strapabíróbb telefonokat, mert rondák és a tudásuk sem elég jó.
Persze ezeket nem lehet majd földhöz vágni vagy egyéb módon kínozni, de azért nem kell majd annyira félteni őket. Az áruk viszont eltántorító lehet. de majd will see.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
cskamacska #34 üzenetére
Tudom, hogy sokaknak jól jön, de van akinek, ha betonból lenne és acélkazettába zárva is sikerülne betörni a kijelzőt.
-
cskamacska
addikt
Vízállóság tipikusan olyan, hogy ritkán jön igazán jól, de akkor nagyon. Kérdezz meg bármely szerencsétlent, akinek pár rossz helyre csöppent eső, vagy véletlenül kiömlött ital áztatta meg a telefonját.
Nem kell ezeket medencébe ejteni, vagy víz alatt fényképezni velük, hogy ki legyen használva(pláne hogy sok "vízálló" telefon már nem is annyira vízálló, és az csak utólag derül ki, mivel gyártó függő ki mit ért ezalatt
), de tekintve hogy egy átlag telefon sima esőtől vagy erősebb párában be tud ázni, ami azonnali garanciavesztést jelent, és mellesleg az alaplap rohadását is, azért nagyon nem baj ha belerakják. Sajnos tokok nagy része sem nyújt vízállóságot, előbb kapsz olyan tokot ami megvédi eséstől, mint rendesen a víztől, sőt, tokok szeretik pont gyűjteni a vizet.
-
Matada2.3
veterán
válasz
Willhunting #32 üzenetére
Mindig ezt írják ki, hogy ne lehessen erre hivatkozni, ha a gyerek direkt a medencében használta aztán mégis beázott..
-
Willhunting
aktív tag
Khm, videó leírását olvasta valaki
*The scene in the video is for dramatization purposes only. This product is not water resistant and it should not be exposed to and/or submerged into water/liquid.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem érzem hiányát a vízállóság hiányának, de biztos nem rossz dolog.
-
NandorHUN
addikt
Sportoláshoz 5,5" már nem épp kényelmes.
Idáig egyik telefonomnál se volt gond a beázással, nem szoktam kimenni éjszakai esőbe telefonálni, de nem is tervezek.
1-2 év és már okos telefon gyártók nem fognak tudni kitalálni olyat, amiért megérje leváltani a készüléket. -
kengyel
nagyúr
Ez is egy jó dolog, majd hamarosan kiderül.
-
doooo
veterán
Samsungot használok, nap mint nap. Az emberek 70%-a -körülöttem- szintén. Soha nem történik hasonló, emberi figyelmetlenség nélkül. Van 3 lehetőség: on, off, auto. Ezek fényképezés és videózás közben is érvényesek. És nem hibás az automatika. Mindig megbízhatóan, és normálisan működik. Biztos vannak kivételek, de általánosítani nem lehet. Ennyit erről.
-
laci_csk
senior tag
Hidd el hogy van ertelme annak amit irtam, ezt a dolgot figyelem egy ideje, es ugy van ahogy leirtam. Ajanlom figyeld te is ezt ezentul es akkor meglatod hogy ugy van. Hogy miert nem kapcsolja ki a juzer a vakut eppen ezt nem ertem, olyan nehez vagy nem is tudja/erdekli hogy be van kapcsolva? Vagy megis az auto mod lenne a ludas, hogy bekapcsol meg ha eleg feny van is? Az en telomon pl. nincs auto mod a videozasnal, a ledet vagy bekapcsolom, vagy kikapcsolom es ennyi.
-
-
Romvr
őstag
Vajon SONY -féle vízállóság lesz? Hogy ha ott a bolt előtt dobozból kivéve már jelez az indikátor akkor sem akarják cserélni (user error / nem zártad vissza a sapkákat / nem jól zártad vissza / elszíneződött az indikátor, ezt nem tudjuk cserélni / vegyél másik telefont) és csak miután visszanézik a secu-cam-ot a bolt előtt, akkor hajlandóak mégis cserélni? (Sony Xperia Z2)
-
szilagyiv
senior tag
Szoftverfrissítéssel nem jön meg a vízállóság S6 edgere? Léci...!
-
törölt tag
De hülyén néz ki a csaj kezén a telefon. Az egész felkarját eltakarja.
Nem láttam az íjat a hátán futás közben, ki vitte oda? A fater? -
törölt tag
Várom a kommenteket amikkel ezt is fikázzák majd.
1 már van is.
Ilyenkor látszik igazán, hogy akik szidják a Samsungot, nem a készülékeik miatt teszik.
-
Ricardo
titán
Ha ez is üveg lesz elöl hátul, és mégis vízálló kivitelben érkezik akkor elég nagy öngólt rúg a samsung. Igaz nem ez lenne az első eset.
-
Nem rossz a csigás íj,de azért a telefon sem
-
F_Gergely
őstag
díjaznám ha ilyen formában kijönne egy Note verzió is
-
-=ZsocC=-
tag
IGEN! ezer méterről LED segédfény.. sokat ér.. annyiszor látom. FAIL.
Vízállóság olyan szempontból előnyös, hogy a levegő nedvességtartama sem árthat a készüléknek.
Volt egy korábbi cikk iPhone-okról, fotóval: hogyan ölte meg a gőz a nyákon lévő elektronikát.
Nekem már rég Sony-m van, a vízállóság miatt. Lehet, hogy a következő egy samu lesz? -
Yodafon
őstag
Nem tudom én valahogy nem érzem olyan musthave fícsörnek ezt a vízállóságot. Az én céges Xperia M2-m tokban kibírt már jópár felhőszakadást bringázás közben hátul a mezzsebben
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy indonéz reklámvideó árulkodik a következő Galaxyk vízálló tulajdonságáról, amely javarészt szakadó esőben forgott.
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Elite: Dangerous
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest