Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
Masik veglet: a felesegem nagyanyja ugyan nem volt aktiv sportolo, legalabbis nem versenyszeruen, megis 82 eves koraig el volt a regi ruszki bringaval a debreceni tajon napi 20-30km-rel. Fiatalabb koraban - ertsd 50+ - siman eltekert 2 unokaval (csomagtarton es vazra szerelt regi fem ulessel).
Itt nemetben pedig lassan mindenkinek csak elektromos bringaja van, sokszor meg a 8-10 eves gyereknek is azt vesznek... -
Foglalt név
addikt
Nagyrészt egyet tudok ezzel érteni. Amit említettél, hogy a nyugdíjasok is élménytelibben tudnak sportolni, az jó. Ahol kicsit elcsúszott nekem a dolog, az az elszántság és az agyalágyultság említése.
Én szoktam tekerni különböző helyeken (F, D, A, CH, NL, I), aki sportol, annak kerékpárja van, legyen az országúti vagy fully. Aki városban húzza a gyereket, annak vagy teherbringája van, vagy valami városi e-bike. A kocatúrások és az idősebbek jellemzően e-bike-al közlekedenek. Illetve van még ez a 30-40-es túlsúlyos réteg, akiről elárulja a testalkata is, hogy elszántság helyett, pénzzel akar gyors eredményt elérni. Na ők vesznek minden ilyen csodagépet, amivel beesnek az árokba.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest