- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
1. ezt elismerem, jogos!
2. dolgok, amik egyszerűen nem működnek (nem kalóz win!), lassulások, bugok.. stb.
Illetve nézted mennyi folyamat dolgozik a háttérben, amikről igazából senki se tudja hogy micsoda? És itt most nem a "mindent megfigyelnek" összeesküvés-elméletekre gondolok (bár szerintem simán jóárasítják a piacon a user interakciók logjait). Persze, van pár plusz szolgáltatás, de bakker, pl. a win7 által futtatott folyamatok többszörösét látni.
Meg ezt a frissítés dolgot 30 év alatt se tudták megugrani.
Nem akarok sopánkodni, mert én is utálom, de kicsit furának tartom, hogy dobálózunk (mármint nem mi, hanem az emberiség) mindenféle nagy szavakkal, mint AI, BigData, meg ilyenek, de közben 1 uralkodó OS van a piacon, és az én nem látok nagy fejlődéseket. -
TomMusic
őstag
Az a baj, hogy nincs alternatíva. Ha meg mások mást akarnak csinálni, mindig a linuxhoz nyúlnak, akkor meg már inkább ez. Azért bízom benne, hogy egyszer a semmiből valaki előjön egy normális oprendszerrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest