- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
-
Raysen623
addikt
"Na, akkor mondj egy olyan értelmes játékot, amit nem tudnék 8.1 alatt rendesen játszani.."
Pl. Forza Horizon 3
Mi van? Miért DX12-es címekhez van?
Ezt senki nem állította, de tudomásom a Pascal a DX12 miatt is készült. Aki ilyet vesz az részben ezért is veszi ezt. DX11 alá bőven elegendő egy 100k-s kártya, kivéve ha nem olyan elvetemült aki 4K-ban akar erőltetni mindent. De aki eddig 480-al játszott, az biztosan nem ekkora felbontásban tolta.
Legközelebb talán a leírt szöveget komplexitásában próbáld értelmezni és nem kiragadni belőle részeket, mert különben a topic tényleg zárhatóvá válik.
-
Raysen623
addikt
Annyira imádom, amikor idejön valaki és előadja ezt a baromságot. Ha telik 1080Ti-re akkor mi a f@szért vettél 480-at? Ráadásul 8.1 alatt 1080-al sem lesz DX12-őd és nem fogsz tudni mindennel rendesen játszani. DX11-es címekhez meg teljesen felesleges negyedmilliós VGA-t venni. Nagyon kilóg a lóláb és egyben undorító is amit csinálsz.
-
Raysen623
addikt
-
Raysen623
addikt
Emlékszem miként állt hozzá a nép a W8 és 8.1-hez és mennyire ment a fikázás, hogy ő soha nem fogja felrakni azt a szutykot a gépére. Erre tessék mekkorát fordult a világ: most meg a 8 az Isten kb.
Szerintem teljesen jó döntést hoztak, mert akinek a 8 jó volt, annak jó a 10 is, sőt jobb is. Aki pedig 7-est használt az továbbra is meg fog maradni nála jól ismert indokok miatt. Jómagam 8-at használtam a kezdetektől fogva és megvoltam vele elégedve. Jelenleg 10-est használok, köszönhetően az MS akciónak és meg vagyok vele elégedve. Nyűgöket tekintve hasonlókkal szenvedek mint az XP korszakban, csak kevesebbel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Hardcore café
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest