- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
Juhaszatti #26 üzenetére
Igy! +1!
-
Schuler888
senior tag
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Nalam azota se megvenni se ajanlani listan van, pedig 100% eredeti volt, de hosszu idok az elso sd ami meghalt pedig anno kingmax kingstore, a-data(!); mind birta...
Winyobol a hgst-vel jartam igy, ami meg ugye elvileg hitachi, ami talan szinten nem gagyi, es a lassan 20 eves maxxtor es samsung winyok habar mar csak ritka hasznalatban vannak de popecek.. -
Schuler888
senior tag
válasz
Juhaszatti #11 üzenetére
Milyen kartya volt? Ami nalam halt meg egy sandisk, ami elvileg egyik etalon mrgis kb 2evet se birt, a samsung kartyaimbol van amelyik 10eve szolgal mar igaz csak 2gbos az a darab
-
Schuler888
senior tag
Igen erre utaltam a mindenre biztonsagi masolat dologgal, de eddig bejott 10+ eve, egy kisebb kartya megadta magat meg droneomban de arrol is vissza tudtam menteni meg az adatokat
De a lenyeg azert remelem atment.
Kinek mik az igenyei, nekem ez nagyon olyan kategoria, es en pl teszek a jackre mas meg azert el-hal.. -
Schuler888
senior tag
Hat nekem nagyon nem jott be h s21ultrara ugy koltoztem h szinkronizalni kellett a mediafajljaim kepeim videom doksijaim a note10+ 5g-vel elotte ez ugy ment h kartya at. Case closed. Raadasul nem tarthatok semmi szemelyeset(fiatalon csinal ezt azt az ember)😅 a telon mert ha vmi baja van kuldjem ugy szervizbe hogy ott figyelnek a tartalmak😑 jo tudom ez marginalis de ha barmi vegtelen halala van a telonak a kartyan ott van a cuccos, igen igen menthetnem kulso winyora, amit kiirhatnek blurayre..stb..
-
Schuler888
senior tag
Hat... nem vagyok elajulva. Ha mar csucs, csucsaron, akkor kameraban miert hozza az s10 idoszakat... oke nyilvan fejlettebb tecnika, de de ez a 3 latoszog egy 2x televel eleg lehangolo, a huawei tudott rakni a hajlithatosaba is utos up to date kamera szettet... namind1, az ip vedelem es karcsusitas konnyites viszont hatalmas pirospont, az sd hianyat meg lassan kenytelen leszek megszokni, hogy mar nem jon vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest