- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Az amd nem tudom pénzel-e vagy sem.
Azt tudom, hogy ők népszerű gamékhez ha igény és lehetőség van rá küldenek egy kis csapatot gamét reszelni. Meg ők maguk is reszelnek adott gaméhez az adrenalinba (így fordul elő 10-15% javulás sokszor).
Tudom, hogy sok idő eltelt. De nyilván az intel miatt is nem nagyon volt értelme rendesen több magra programozni.
Most, hogy a zintel is sok sok magot eröltet más a baba fekvése.
Az meg a gémerek igénytelensége, hogy hajlandóak olyan gamékkal tolni ami 1-2 magot használ.
Na de reménykedjünk, hogy eljön a kánaán. Vissza térnek a régi idők amikor számított a gamében található érték, a hangulat stb-stb. nem csak a csicsa meg az epic, legendary lootok. -
A célfüggvény az volt, hogy új legyen a platform, a garancia miatt. Ennek tükrében teljesen megalapozottnak érzem az "AMD wins" mondást, mert újan Intelt csak sokkal drágábban tudtam volna venni.
Az i3 megtartása képben volt, de pont a kényelem miatt, nem pedig anyagilag. 3 év múlva ugyanis az i3 + H110 kombó szinte semmit nem fog érni, az is kérdés lesz, hogy egyáltalán el lehet-e adni. A jelen páros árát nyilván nem tudom előre, de abban biztos vagyok, hogy több lesz az előnye, mint 10e FT, amibe ez a csere került. Ehhez jön pluszban a garancia, hátrányként pedig a vásárlás + szerelés időigénye, valamint a magasabb idle fogyasztás - a sebességkülönbség valóban elhanyagolható. Ezekből a tényezőkből mindenki le tudja vonni magának, hogy neki megérte volna-e - nekem a saját szempontjaim szerint teljes mértékben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Assetto Corsa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest